Tippek

Útmutató az alkalmi táska kiválasztásához

Nagyon sok hölgy fejében merült fel már valószínűleg az a kérdés, hogy valóban szükségük van-e egy alkalmi táskára vagy elégnek bizonyul egy, a hétköznapokon használt, sikkesebb kiegészítő is.

Nos, a vélemények ezzel kapcsolatban erősen eltérnek. Ami minket illet, szerintünk nem árt, ha van legalább egy ilyen darab a gardróbban, amit – ha úgy adódik – egy stílusos szettel párosítva akár a hétköznapok során is viselni tudsz. Hogy hogyan tudod megtalálni a számodra ideális darabot az elérhető széles kínálatból? Olvass tovább, és megmutatjuk!

Milyen színű alkalmi táskát vegyél?

Hétköznapi használat esetén olyan darabokban érdemes gondolkodnod, mint a Topicipő webáruház táska kínálatában is kapható Corrado Martino női rostbőr alkalmi táska. Ha pedig esküvőre vagy hivatalos, akkor fekete glitterrel díszített alkalmi pénztárca jelenti a tökéletes választást. Hiszen a formáját és a színét illetően egyaránt illeszkedik a legtöbb ruházathoz és az egyéniséghez, mindeközben pedig egyáltalán nem hivalkodó.

Fehér, fekete, barna és testszínű – ezzel a négy árnyalattal jársz a legjobban, mivel szinte bármivel lehet őket kombinálni. Ugyanolyan jól mutatnak egy rózsaszín ruhával vagy mondjuk egy virágos nac,i illetve egy egyszerűbb felső kombinációjával.

Milyen anyagú táskát a legcélszerűbb beszerezni?

Mivel a bőr és műbőr a legtartósabb, illetve a legegyszerűbben tisztítható, ezért a rendelkezésre álló matériák közül mindenképpen ezek jelentik a legjobb választást.

A csipke borításúakat nem igazán javasoljuk, mivel ezeken a kezeiden lévő piszok, alapozómaradvány és por hamar foltot hagyhat. Rosszabb esetben pedig besárgulhat vagy éppen szürkülhet a táska, amellyel a mosószer önmagában nem biztos, hogy megbirkózik.

Abban az esetben pedig, ha dörzsölni kezded, akkor könnyen elszakadhat a borítás, ami valljuk be, nem a legszebb látványt nyújtja.

Hogyan kombináld a választott darabot a cipőddel?

Ez idáig általános ökölszabálynak minősült, hogy a cipő és a táska színének meg kell egyeznie ahhoz, hogy harmonikus legyen az outfit. Manapság viszont ez már egyáltalán nincs így. Ha szeretnéd, akkor nyugodtan válassz a cipődtől eltérő alkalmi táskát!

A piros magas sarkúhoz jól mutat például egy fekete vagy nude színű kiegészítő, a divatos fémes színű cipők pedig, legyen az egy szandál vagy éppen egy stílusos platform tűsarkú, igazán jól kombinálhatók a natúr barna táskákkal.

De ha biztosra akarsz menni, akkor javasoljuk, hogy keresd fel a Topicipő webáruház csomagajánlatok oldalát, ahol olyan különböző táska és cipő kombinációk kerültek összeállításra – az anyag alapján, az évszaknak megfelelően vagy az alkalomhoz illően –, amelyek garantáltan megkönnyítik majd a dolgodat. Nem kell többé azon morfondíroznod, hogy a táskát párosítsd a cipő mellé, vagy éppen fordítva.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss