Tippek

Vizsgáljuk meg az elemes szekrények előnyös tulajdonságait!

Sokan igénylik azokat a típusú bútorokat, amelyek variálhatók és kiegészíthetők, valamint könnyen átrendezhetők. Ehhez nyújtanak nagyszerű megoldásokat az elemes bútorcsaládok, hiszen segítségükkel egyedire szabható a lakás berendezése.

A SzenZa Bútoráruház szekrényelemeivel akár az egész lakást felszerelhetjük, mivel minden egyes bútorcsalád több különböző elemet tartalmaz. A hálószoba, a gardrób, az ifjúsági szoba, a nappali is helyet adhat ezeknek a bútordaraboknak.

Miért jó választás az elemes bútor?

Az elemes bútorok egyes darabjai sokféle módon egymás mellé illeszthetők, ezért jobban tudnak alkalmazkodni a sajátos körülményekhez is. Ha nem teljesen kötött a bútor mérete, akkor könnyebben tudunk összeállítani olyan szekrényeket, amelyekkel kihasználhatunk minden rendelkezésre álló helyet.

Ha azonos termékcsaládból választunk, akkor az egész lakást ugyanabban a stílusban tudjuk kialakítani. Ez rendezettséget sugall, barátságos környezetet teremt, ráadásul nagyon harmonikus és bizalomgerjesztő is egyben.

Előfordulhat, hogy a későbbiekben van szükségünk még egy plusz elemre, szekrényre, polcra, komódra. Ebben az esetben a már meglévő bútorokat ki tudjuk egészíteni ugyanolyan színű és ugyanazzal a dizájnnal rendelkező darabokkal.

Az elemes bútorok előnyei kifogyhatatlanok

Képzeljük el azt a helyzetet, hogy egy ideje ugyanaz a bútorunk van és egy kicsit már unjuk. Teljesen jó az állapota és tetszik is, úgyhogy nem akarunk új szekrényekre költeni. Ha elemes bútorunk van, bármikor módosíthatjuk a berendezést úgy, hogy nem is kell feltétlenül másikat venni.

Ha viszont pár új elemmel kiegészítjük a meglévőket, akkor még a szoba funkcióját is megváltoztathatjuk. Úgy lehet a nappaliból például dolgozószoba, hogy nem kell a teljes berendezést lecserélni.

A gyerekszobáknál ez a kiváló tulajdonság még nagyobb súllyal bír, hiszen ahogy nőnek a gyermekek, folyamatosan változnak az igényeik. Ehhez tudunk alkalmazkodni, ha néha lecserélünk egy-egy elemet.

Ha nem megy egyedül, kérjünk segítséget!

Manapság nem divat telezsúfolni a szobát bútorokkal, a szellős kialakítás a trendi. Az elemes bútorok egyes darabjai önállóan is megállják a helyüket, nem kell mindenáron komplett szekrénysorokat összeállítani.

Ha nem érzünk magunkban kellő kreativitást a tervezéshez, érdemes olyan üzletet választani, ahol segítenek nekünk ebben. Vegyük igénybe a szakértelmüket, hogy a lehető legideálisabb legyen a lakás berendezése!

Annyiféle stílusban kaphatók az elemes szekrények, hogy mindenki találhat számára megfelelőt. A színek is változatosak, a különböző elemek pedig annyifélék, hogy szinte lehetetlen megszámolni is. Gyakorlatilag bármi megvalósítható, amit csak szeretnénk! Dísztárgyaknak vitrines szekrény, ruháknak fiókos, polcos vagy akasztós, a különféle áthidaló elemekkel pedig teljesen egyedire szabható minden szoba.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss