Tippek

Te is levontad már az idei télből a tanulságokat?

A tél mindig hosszú és hideg, és minden fagyos hónap után, amikor a tavasz első sugarai simogatják az arcunkat, megállunk egy pillanatra, és különféle konzekvenciákat vonunk le a mögöttünk lévő téli hónapokból.

Persze a legtöbben megfogadják, hogy soha többet nem készülődnek ennyit a karácsonyra, ám mások inkább a praktikusabb kérdések irányába indulnak el. Ilyen többek között a nyílászárók cseréje vagy akár a fűtés korszerűsítése.

Ez volt az utolsó tél!

Talán te magad is megfogadtad, hogy ez volt az utolsó tél, amikor a régi fűtési rendszerrel kínlódtál, és megígéred magadnak, hogy a következőt már a SaniterLine elektromos padlófűtésével kezded. Sokakat az állandó fagyoskodás késztet cselekvésre, másokat a horribilis fűtésszámla sarkall tettekre. Hogy te melyikbe tartozol, azt csak te tudhatod, ellenben ha nem vagy teljes mértékben megelégedve a fűtési rendszerrel, akkor mindenképpen érdemes a tettek mezejére lépni!

Mert bár akad nagyon sokféle módszer, amivel fűteni lehet, talán nincs komfortosabb és designosabb, mint a padlófűtés. Szerencsére a fentebb említett rendszer még egyszerűen is telepíthető.

Ehhez persze hozzá kell tenni azt is, hogy ez a legegyszerűbben akkor működik, amikor még nincs a padlón burkolat, hiszen a fűtőszálakat oda kell helyezni. Azonban akkor sincs minden veszve, ha már van burkolat, csupán kicsit melósabb lesz az egész projekt.

Mindenképpen megéri azonban belevágni, hiszen aligha van ahhoz fogható kellemes és melengető érzés, mint amikor a téli cidriből, a fagyos utcáról belépsz az otthondba, és érzed, ahogy a talpad alatt terül szét a meleg.

Éljen a mezítlábazás!

Egészséges, de csak akkor, ha közben nem fázol fel, mi az? Hát a mezítlábazás! Mind gyermekeknek, mind felnőtteknek erősen ajánlott, hiszen a nap legnagyobb részében amúgy is korlátok közé van kényszerítve a lábunk. Ha viszont otthon megengedheted magadnak, hogy mezítlábazz, vagy csak egy vékony zokni legyen rajtad, esetleg egy puha talpú cipő, akkor már rengeteget tettél a lábfejed egészségéért.

Az pedig, hogy közben nem kell azon aggódni, hogy felfázol, csak hab a tortán.

Egészen új dimenziók nyílnak meg a család előtt, ha az elektromos padlófűtés kényelme mellett döntesz.

Képzeld el a békés családi estéket!

Talán nincs is nagyobb érv annál, mint hogy ha elképzeled lelki szemeid előtt, ahogy a téli szünet békés napjain ültök a családdal a padlón. Senki sem fázik, a kellemes meleg bizsergetően lelassít mindenkit, és nyugodtan olvasgattok, játszotok, kirakósoztok a parkettán vagy a pihe-puha szőnyegen.

Ugye, csábítóbb kép, mint a konvektor vagy a radiátor előtt állva dideregni? Nem kérdés, a 2024-es év projektje ez kell, hogy legyen – a SaniterLine kínálatában meg is találsz hozzá mindent! Ideje belevágni, várd felkészülten a következő telet!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss