Tippek

A limuzinbérlés egy esküvőre cseppet sem rongyrázás

Az esküvő egy különleges alkalom, amelyhez nem mindennapi jármű dukál. És mi lehetne elegánsabb esküvői autó a klasszikus, luxus limuzinnál?

Tágas, még a legszebb fehér ruha is elfér benne, nem mellesleg pedig költséghatékony megoldást is jelenthet. Egy olyan limuzinba ugyanis, mint amilyen például a Lux Lincoln Town Car akár 9 utas is elfér, amelynek köszönhetően egy szűkebb körben megtartott esküvő esetében a sofőrnek maximum kétszer kell fordulnia, hogy elvigye a vendégeket egyik helyszínről a másikra.

Így nem kell sofőrszolgálatra költeni, arról nem is beszélve, hogy nem kell azon aggódni, hogy ki vezet, ki viszi el a parkolóba a vendégek autóit, hanem mindenki részt vehet az ünneplésben. Koccinthatnak egy- egy pohár pezsgővel az ifjú pár egészségére.

Az előnyök sora itt még nem ért véget

A legtöbbünk nem is tudja, de a limuzin bérlés lehetőséget biztosít arra is, hogy a virágdekoráción és a fotózáson is spóroljunk. A virágboltok többsége manapság már az asztaldíszeket öntapadós tartóba is képes elkészíteni, amelyek így a limuzinról egy mozdulattal áthelyezhetők az ifjú pár asztalára.

Ami pedig a fotózást illeti, a limuzinbérléssel kapunk egy egyedi, alkalomhoz illő, elegáns hátteret és kelléket, amelyet tetszés szerint kihasználhatunk.

Honnan érdemes limuzint bérelni?

Ha sem az esküvőszervezőre, sem azon ismerőseinkre nem támaszkodhatunk, akik korábban béreltek már limuzint, akkor marad az interneten való kutakodás. Fontos azonban, hogy eközben ne az ár legyen a mérvadó, hiszen hiába elenyésző a bérleti díj, semmi sem garantálja, hogy ezért a pénzért minőséget is kapunk.

Mi például a VIP Limuzin oldalán szuper árakra és számos praktikus akcióra bukkantunk.

Végül A VIP Limuzin lett a befutó!

Bár a biztonság kedvéért leellenőriztük még az elérhető online véleményeket is. Szerencsére a visszajelzések egytől-egyig pozitívak voltak. Sokan kiemelték például, hogy a VIP Limuzin nagy figyelmet fordít a járműpark műszaki állapotára.

Továbbá azt is sokan megemlítették, hogy kizárólag megfelelő engedélyekkel rendelkező, tapasztalt sofőröket alkalmaznak. Ezeket olvasva pedig már sokkal nyugodtabban vágtunk bele a folyamatba.

A fentebb leírt dolgokból is tökéletesen látható tehát, hogy a limuzinbérlés egyáltalán nem felesleges rongyrázás, hanem számos előnyt rejt magában, amelyekből bármelyik pár profitálhat a nagy napján.

Ehhez viszont meg kell találni azt a céget, amely minőségi szolgáltatást nyújt. Ez ugyan némi utánajárást igényel, de ez abszolút megéri, ha igazi sztároknak érezhetjük magunkat az életünk egyik legkülönlegesebb napján.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss