Tippek

Ajándékötletek gyerekek részére

Nehéz dolgunk van, amikor gyermekeknek keresünk ajándékot, mivel minden gyermek ízlése más, mindenki mást értékel a legjobban. Emellett a szülőkre is gondolni kell, hiszen nem mindegy, hogy valami teljesen felesleges holmit vásárolunk, vagy igazán hasznos dologért adunk pénzt.

Az is előfordulhat, hogy egy idegesítő játékot sikerül beszerezni, például olyat, amelyik idegtépő hangot ad ki, vagy olyan dolgot, ami a szülőknek nem nyeri el a tetszését. Nehéz választás ez, ezért cikkünkben igyekszünk ötleteket adni!

Adj olyan ajándékot, ami hasznos!

A gyerekek és a szülők szívét is meghódíthatod, ha egy minőségi gyerek étkészletet ajándékozol a lurkó számára. A Zsolnay ebben a segítségedre lesz, hiszen a Mesewebnél beszerezhető gyerek porcelán étkészletek tartósak és értékesek, emellett vidámak és az oly kedvelt Bogyó és Babóca mesefiguráit ábrázolják.

Mélytányér, desszertes tál és bögre képezi a kollekció tagjait, de ezeket darabonként is megvásárolhatod. A porcelán készlet nem olyan könnyű, mint egy műanyag, ezért az asztalon marad, valamint tökéletes étkezési élményt nyújt a gyerkőc számára. Imádni fogja a rajta lévő barlangi pókot, Bogyót, Babócát és a többi színes, mókás kis szereplőt.

Adj olyan ajándékot, ami élmény!

A mesekönyveket szinte kivétel nélkül minden gyermek szereti, ráadásul alkalmat ad a szülő számára arra, hogy még szorosabbá fűzze a gyermekkel a kapcsolatot. Várszegi Adél Zsolna és az Eozingyár mesekönyve esztétikai élményt is nyújt a gyermek számára, mivel gazdagon illusztrált, vidám és inspiratív, a történet pedig izgalmas és lebilincselő.

Főhőse egy kislány, akit Zsolnának hívnak. Zsolna egy csodás és különleges világba csöppen, ahol új barátokkal ismerkedik meg, és egy fontos küldetést kell teljesítenie, ami nem más, mint az Eozingyár megmentése.

Ismerősek ezek a nevek? Nem meglepő, mivel a könyvet a Zsolnay Porcelángyár ihlette és a Zsolnay-negyedben található ikonikus helyszínek is megtalálhatók benne. Az eozin pedig egy különleges mázfajta, melyet Zsolnay Vilmos és csapata fejlesztett ki.

Adj olyan ajándékot, ami szórakoztat!

A társasjátékok az egész család szórakozását garantálják 0-99 éves korig, de nyugodtan vonjátok be a 100 éves dédit is a játékba! Minden korosztály megtalálhatja a kedvencét, az ovisoktól a kamaszokon át a felnőttekig, akár családi, akár baráti körben játszatok.

A Marbushka társasjátékokat egy magyar kézműves manufaktúra tervezi és készíti, igényes és magas minőségű. Színezők, puzzle-k és izgalmas társasok is szerepelnek a kínálatukban, ezért, ha a választásod a társasjátékra esik, akkor az egész család szórakozását fogod garantálni.

Adj olyan ajándékot, ami szép!

Az Eozinvilág szereplőit faldekorációként is megveheted, mégpedig fából készítve. Ezzel szebbé, otthonosabbá lehet tenni a gyerekszobát, miközben a kicsi inspirálódhat a rajzoláshoz, a gyurmázáshoz vagy a játékokhoz.

Az ajándékozás nem könnyű feladat, de ha alaposan átgondolod a lehetőségeket, akkor a fenti ötletek segítséget fognak tudni nyújtani a számodra.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss