Tippek

Egyedi ajándékcsomagok készítése cégeknek és magánszemélyeknek

Az online vásárlások nagy fokú térhódításával mindenki számára elérhetővé vált, hogy ajándékot is tudjon küldeni, amikor nincs lehetősége személyesen részt venni a szeretett családtag vagy ismerős jeles ünnepén. Ez egy nagy mérföldkő az ajándékozásban, hiszen napjainkban már igen gyakori, hogy generációk nem élnek együtt, és több száz, akár ezer km is elválasztja őket egymástól.

Nem csak online, hanem egyedi is

Nagy terhet vesznek le a vállunkról az online ajándékcsomag-küldő cégek, de A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat még ezen is túltett. Ugyanis náluk mód van egyedi ajándékcsomagok összeállítására, amely egy plusz lehetőség azoknak, akik teljes mértékben tisztában vannak az illető rokon vagy barát ízlésével, kívánságaival.

Ha már te is rendeltél A Hónap Ajándéka ajándékküldés segítségével, akkor bizonyára ismered az oldalukon elérhető több száz kompozíciót, amelyeket alkalmak szerint csoportosítva is megtalálhatsz. Ha megvan, hogy ezekből az összeállításokból melyek azok a termékek, amelyekre igényt tartasz a saját meglepetéscsomagod kialakításához, akkor nincs semmi gond, jelezd a webáruháznak.

A csapat nyitott minden egyedi ötlet megvalósítására, úgyhogy nyugodtan szárnyaljon a képzeleted, A Hónap Ajándéka ajándékküldés segít az álmokat valóra váltani.

Pakold tele a dobozt a kedvenceivel!

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat arról is nevezetes, hogy főként hazai, prémiumminőségű kézműves termékeket forgalmaz, így olyan termékekkel lepheted meg szerettedet, amellyel ő nagy valószínűséggel korábban nem találkozott. Ha tisztában vagy az ízlésével, tudod, hogy inkább bort szeret, mintsem rövidalt, hogy édesszájú-e vagy szereti-e a gasztronómiai különlegességeket, össze tudod válogatni úgy a meglepetéscsomagot, hogy minden passzoljon.

Akár kisebb költségvetésű ajándékkosarat szeretnél, akár mélyebben szeretnél a pénztárcádba nyúlni, mód van bármilyen összetételű variációra. Sokaknak kihagyhatatlan egy gyümölcsökkel ízesített tejcsokoládé vagy egy finom bor, netán egy díjnyertes hazai pálinka az emlékezetes pillanatok megünnepléséhez. Ha ezekből indulunk ki kezdésnek, egyikkel sem nyúlunk mellé.

Kiváló ajándékok a hungarikumok, mint amilyen hazánk egyik legfontosabb szimbólumaként számon tartott libamáj vagy az Unicum gyógynövényes alkoholos italunk. Vedd figyelembe, ha a kedvesed mentes vagy diétás ételeket fogyaszt, keresd a termékeket az erre vonatkozó kategóriákban.

Milyen ajándékdobozba kerüljenek a finomságok?

Ha megvan, hogy mik kerüljenek a dobozba, jöhet annak eldöntése, hogy milyen legyen a csomagolás. Ennek kiválasztásánál a masni színéről is te dönthetsz, illetve különböző kártya minták közül is választhatsz, amelyeket az adott alkalomhoz igazíthatsz. Ha nem választasz díszdobozt, akkor az ajándékaid közvetlenül a szalmával kibélelt postázódobozba kerülnek. Ha pedig szeretnél valamilyen különlegeset, akkor nézd meg a webáruház ajándékdoboz kínálatát.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss