Tippek

Csodás, extravagáns menyasszonyi ruha választásával nem tudunk hibázni

Egy extravagáns menyecskeruha, illetve egy egyedi menyasszonyi ruha biztosan sokakban csodálatot fog kiváltani, amikor menyasszonyként végigsétálunk a templomon, vagy feltűnünk a házasságkötő terem ajtajában.

Az Esküvőpalota Andrea Metzger Bridal Couture kollekciója ezt mind megtestesíti, és a család, sőt még a vendégek is ámulattal fogják figyelni bevonulásunkat.

Sok menyasszony már gyerekkora óta tervezi az esküvőjét

Nagyon sok ara már kicsi gyerekkora óta álmodozik az esküvője napjáról. Az utolsó flitterig és csipkéig pontosan tudja, hogy milyen menyasszonyi ruhában szeretne lenni a nagy napon. Azt is tudja, hogy milyen zenei aláfestés lesz és milyen technika szükséges hozzá. Egy álomruha kiválasztása nagyon stresszes lehet, de ezt elkerülhetjük, ha profik mellett döntünk.

Valószínűleg a teljes esküvői költségvetés egyik legdrágább darabjáról van szó, ezért mindenképpen törekednünk kell arra, hogy jól válasszunk. Nem érdemes elkapkodni a választást, mert abból csak probléma lesz.

Milyen ruhák közül választhatunk?

Egyáltalán nem mindegy, hogy csak egy formálisabb polgári esküvőről vagy egy templomi szertartásról van szó. Mind a két helyszínen helyt kell állnia egy menyasszonynak és oda kell figyelnie arra, hogy a templomi esküvőn az elvártaknak megfelelő ruhában jelenjen meg. Számtalan stílusú ruha található meg az Esküvőpalota kínálatában is, és igény szerint teljesen testreszabott megoldásokkal is segítik a menyasszonyokat.

Mire figyeljünk?

Legyünk nyitottak az újdonságokra, és bízzuk magunkat a hozzáértőkre. Ne ragaszkodjunk az elveinkhez, mert elképzelhető, hogy nagyon rossz döntést fogunk hozni. A szakemberek pontosan tudni fogják, hogy nekünk mi áll jól, ebben tévedhetetlenek. Ne vonakodjunk akkor sem, ha egy sellő fazonú egyedi ruhát javasolnak, aminek különleges a vállrész kialakítása. A szoknyákkal is lehet variálni, hiszen lehet elöl nyitott és uszályos is. Kreatív fotózásokon ezek a ruhák sokkal látványosabbak, mint a már jól megszokott hagyományos darabok.

A bőrszínhez illő megfelelő árnyalatú ruha elengedhetetlen, ha tényleg tökéletes megjelenést szeretnénk elérni. Ezt gyakran elfelejtjük, de ez egy óriási hiba. Hűvös, semleges és meleg bőrszínek léteznek. A bőrszín befolyásolhatja a ruha, valamint a kiegészítők színvilágát is. Igyekezzünk jó döntést hozni és hallgatni a szakemberre.

Óvatosan a méretválasztással

A ruha kiválasztása közben ne feledkezzünk meg testi adottságainkról, a méretről sem. Nem érdemes úgy tervezni, hogy x kilogrammot leadunk esküvőig, mert ha ez nem sikerül, akkor nagy bajban leszünk. Természetesen az egyedi ruhák esetében lehetőség van az átalakításra, ezért ne habozzunk, ha egy ilyen lehetőség jön velünk szembe.

Olyan helyen vásároljunk, ahol széles a méretválaszték, és szükség esetén segítenek az átalakításban is. Az egyedi szabású ruhák több odafigyelést igényelnek, de így viszont biztosak lehetünk abban, hogy ruhánkat máson nem fogjuk viszontlátni.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss