Tippek

Mennyire legyen jelen a fejlett technológia a hálószobában?

Manapság, amikor nem ritka az sem, hogy okosotthonokban élnek emberek, érdemes feltenni a kérdést, hogy mennyire szerencsés, ha berángatjuk a technológiát a hálószobánkba. Persze nagyon klassz, hogy automatikusan kapcsolódó lámpa vagy előre beprogramozott fűtési program szolgálja a kényelmünket, de ennek megvannak a maga hátulütői.

Számtalan cikk foglalkozik azzal, hogy milyen pozitív hatással van az alvásminőségre, ha kizárjuk a technikát a hálószobából, értve ezalatt a televíziót vagy épp az okostelefonokat. Van azonban olyan fejlett eszköztár, amit semmiképp sem tanácsos kívül hagyni, ez pedig nem más, mint az Erotikashow.hu-nál is kapható BDSM eszközök arzenálja. Persze csak akkor, ha kellően nyitott vagy rá, és csak azokat a szexuális játékszereket érdemes bevetni, amelyeket valóban a magadénak érzel.

De mi is az a BDSM?

A BDSM egy mozaikszó, amelynek betűi különleges szexuális aktusokra, attitűdökre utalnak, így többek között a bondage, azaz a kötözős szex, a dominancia mint szerepjáték, valamint a szado-mazo szex is ide tartozik.

Bár csak egy-egy szó, mégis számtalan opciót rejt magában, amiket akár hosszú évekbe is telhet, mire kipróbáljátok.

Fontos leszögezni, hogy a tévhitekkel ellentétben semmiféle aberrációt nem jelent, ha valaki élvezi a szerepjátékokat, a kötözést, vagy épp szeret a fájdalom és a gyönyör közötti vékony határmezsgyén kísérletezni.

Válogass kedvedre!

Azt már megszokhattuk, hogy a fentebbi webáruház meglehetősen széles és színes termékpalettával rendelkezik, így talán nem olyan meglepő, hogy a BDSM területén sincs ez másként. Mutatjuk, hogy mely termékek landolnak leggyakrabban azokban a bizonyos virtuális kosarakban!

  • A legegyszerűbb változatokat a bilincs, az ostor és a szájpecek jelentik.
  • Nagyon népszerűek a bondage-hoz szükséges darabok, azon belül is közkedvelt a japán verzió.
  • Profibb BDSM-ezők akár elektronikus kütyüket is bevethetnek, ahogy akár komplett szexszobát is berendezhetnek maguknak szexhintával meg hasonló földi jóval.
  • A ruhadarabokat sem illik elfelejteni, hiszen azok az alá- és fölérendeltségi jellegű szerepjátékokban elengedhetetlenek.

Amint láthatod, a rengeteg fejlesztés, az új szexuális segédeszközök rengeteg jót hozhatnak az életedbe, találd meg hát azt a terméket, amelyikkel szívesen elindulnál erre a kalandra!

Ne hallgass senki másra!

Alapvetően sokszor még saját magunk vagy a partnerünk előtt is félünk bevallani, hogy mi az, ami izgalomba hoz minket, milyen szexuális jellegű ábrándjaink vannak, nemhogy még mások előtt kiteregessük a legbensőbb ügyeinket.

Természetesen erre nincs is egyáltalán semmi szükség, hiszen ez valójában csak rád, rátok tartozik, így talán még ideálisabb megvásárolni az újabb kis kalandhoz való termékeket az Erotikashow.hu online üzletéből, ahol a teljes névtelenség és diszkréció garantált.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss