Tippek

A szétnyitható kanapénkat bőrhatású szövettel is kérhetjük

Bármilyen igényekkel is rendelkezünk, a széles választéknak köszönhetően gyorsan megtalálhatjuk azokat a bútorokat, amik minden elvárásunknak meg tudnak felelni. Ez abban az esetben is igaz, ha olyan kanapékat keresünk, amiket ülőalkalmatosságként és ágyként is tudunk használni.

A technológiai fejlesztéseknek hála ma már rendelkezésre állnak olyan modellek is, amik a kinyitást, illetve az összecsukást megkönnyítő, kézi mechanizmusokkal vannak felszerelve. Ennek köszönhetően szinte tényleg csak egy mozdulat kell ahhoz, hogy a kanapénkat ággyá alakítsuk vagy épp fordítva.

Sok esetben pedig egyedileg tudjuk kiválasztani a szövetet a bútorra, aminek köszönhetően az tökéletesen bele fog illeni az otthonunkba. A Nonstop Bútor a bőrhatású szövetek széles választékát kínálja, így érdemes itt is körülnéznünk, ha tetszik a valódi bőr kinézete, de valamiért az mégsem opció számunkra.

Miért érdemes bőrhatású szövetet választani? Milyen előnyöket tud nyújtani? Most eláruljuk, érdemes lesz velünk tartani!

Egy igazán állat- és környezetbarát választás: a bőrhatású szövet

Nehezen lehetne vitatkozni azzal a kijelentéssel, hogy a valódi bőr egy igazi klasszikus, ami valószínűleg soha – vagy legalábbis belátható időn belül biztosan – nem fog kimenni a divatból.

Sokan vannak azonban, akik számára valamiért nem jöhet számításba, hogy ezzel az anyaggal kérjék a kanapéjukat. Például vannak, akiknek nem tetszik, hogy az igazi bőrre vigyázni kell, és a tisztításuk is macerás, de persze ott vannak az állatbarátok is, akik számára etikai kérdést jelent az állati termékek használata.

Amennyiben esztétikusnak tartjuk a valódi bőr kinézetét, textúráját, ugyanakkor bizonyos okból kifolyólag mi sem akarjuk használni, akkor remek megoldást jelenthet számunkra a bőrhatású szövet. Ez ugyanis egy kevésbé kényes, állat- és környezetbarát alternatíva.

Könnyű a tisztításuk, karbantartásuk

Míg a hagyományos bőr körültekintő bánásmódot igényel és megköveteli a speciális tisztító-, illetve ápolószerek használatát a karbantartáshoz, addig a bőrhatású szövetekkel sokkal egyszerűbb a dolgunk.

Azok ugyanis ellenállóbbak a szennyeződésekkel, illetve a környezeti hatásokkal szemben. Nehezebben lesznek koszosak, és ha be is piszkolódnak, elég egy nedves ronggyal vagy szivaccsal áttörölni a felületüket.

Széles szín- és mintaválasztékból válogathatunk

A bőrhatású szövet nagyon sokféle színben és mintával érhető el, így garantáltan megtalálhatjuk azt a változatot, ami tökéletesen passzol a lakásunkba.

Nem vitás, hogy az ágyként is remekül funkcionáló, szétnyitható kanapék sok helyiségben – a nappalitól kezdve a hálószobán és gyerekszobán át egészen a vendégszobáig – remek szolgálatot tesznek. Ha egy ilyen bútorban gondolkodunk, akkor érdemes olyan helyről megrendelni, ahol a szövetet egyedileg tudjuk megválasztani.

A Nonstop Bútor webshopjában például a manapság igen kedvelt, állat- és környezetbarát megoldásnak számító, bőrhatású szövetek is széles választékban érhetőek el.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss