Tippek

Szeptember 15-ig meghosszabbított jelentkezési határidővel várja a pályázatokat Abroncsadományozási Programjára a Hankook

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Hankook meghosszabbítja idei Abroncsadományozási Programja jelentkezési határidejét.

A tervezettnél egy héttel tovább, szeptember 15-ig pályázhatnak azok a nonprofit szervezetek, alapítványok, egyesületek, vagy országos intézmények, amelyek működésükkel hozzájárulnak a társadalom fejlődéséhez és a közösségek életének megkönnyítéséhez.

Az Abroncsadományozási Program egyike azoknak a kezdeményezéseknek, amelyekkel a Hankook hozzájárul a helyi közösségek támogatásához és a közlekedésbiztonság javításához. A program részeként 2023-ban 143 szervezet, összesen 1474 darab gumiabroncsot kapott, amelyeket a Hankook rácalmási telephelyén vehettek át a nyertesek, akik között olyan országos szervezetek is helyet kaptak, mint az Országos Mentőszolgálat vagy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A program részleteiről és a pályázati feltételekről az alábbi linken érhető el további információ. Pályázni pedig szeptember 15-ig, a www.hankookadomany.hu/palyazom weboldalon lehet.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss