Tippek

A tudatosan megválasztott csempékkel hangulatossá lehet tenni a vizes helyiségeket is

A technológiai újítások előnyeit ma már szinte minden területen, többek között a lakberendezésben is kiélvezhetjük. Ott vannak például a 3D szoftverek, melyek lehetővé teszik, hogy előre lássuk, hogyan mutatna a kiválasztott csempe a fürdőszobánkban vagy a konyhánkban.

Ehhez nem kell mást tennünk, csak felkeresni az Ardiente honlapját, majd a fürdőszobai vagy konyhai csempe kiválasztása után már láthatjuk is a végeredményt. Ha tetszik az, amit látunk, akkor bátran megrendelhetjük az adott terméket tudva, hogy az elképzeléseinknek megfelelően fog mutatni. Ha pedig nem vagyunk teljes mértékben elégedettek, akkor tovább tudunk nézelődni, keresgélni.

A csempék kiválasztását nem bízhatjuk a véletlenre!

A csempék rendkívül fontos szerepet töltenek be a vizes helyiségekben, hiszen amellett, hogy védik a falat a kifröccsenő víz ellen, a tér hangulatát, stílusát is nagymértékben befolyásolják.

Legyen szó a konyha vagy a fürdőszoba csempe kiválasztásáról természetesen nagyon fontos, hogy kizárólag magas minőséget képviselő, kellően időtálló termékekre essen a választásunk. Ugyanakkor a dizájn tekintetében is körültekintőnek kell lennünk.

Talán mindannyian láttunk már olyan konyhát vagy fürdőszobát, ahol nem a megfelelő kinézetű, színű csempékre esett a választás, emiatt pedig a végeredmény meglehetősen furcsának érződött.

Ezt mindenképpen érdemes elkerülni, már csak azért is, mert a csempéket általában nem szoktuk lecserélni, legfeljebb egy nagyobb átalakítási, felújítási projekt keretén belül. Ha egyszer tehát felkerülnek, akkor sok-sok éven keresztül látni fogjuk őket a falakon.

Többféle stílusú termékcsaládból választhatjuk ki a tökéletes csempét

Az említett oldalon eltérő dizájnnal rendelkező termékcsalád közül választhatjuk ki a megfelelőt. Ott van például a Pamesa Dresden, ami a modern stílusirányzatot kedvelők számára lehet megfelelő választás.

Az Ape Seville különlegessége, hogy erőteljesen visszatükröződő felülettel rendelkezik, tökéletes választás, ha vibráló mediterrán hatást szeretnénk elérni. Az Ape Loop pedig garantáltan lenyűgöz minket, ha szeretjük azt a különleges összhatást, amit 3D technológiájú csempékkel tudunk elérni.

Legyen olyan a konyhánk, fürdőszobánk, amilyennek megálmodtuk!

Amikor az otthonunk kialakítása vagy épp átalakítása kerül napirendre, akkor előbb vagy utóbb elérkezik az a pont, amikor a vizes helyiségek – a konyha, illetve a fürdőszoba – kerülnek fókuszba. Ha pedig ez megtörténik, akkor körültekintően kell kiválasztanunk a telepíteni kívánt csempéket, azoknak ugyanis kinézetben is passzolniuk kell az összképhez.

Amennyiben fontos számunkra a minőség, és tökéletes végeredményt szeretnénk elérni, akkor az Ardiente oldalán érdemes nézelődnünk. Itt hozzáértő szakemberek válaszolnak a kérdéseinkre, illetve igény esetén segítenek eligazodni a különböző stílusú, kinézetű csempék izgalmas világában.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss