Tippek

Újra dübörög a munka és a suli – íme pár app a produktivitáshoz

Véget ért a nyár, lassan beköszönt a rossz idő, az iskola is elkezdődött, és a nagyobb munkahelyi hajtás is kezdetét veszi.

A HONOR pontosan tudja, hogy mennyit számít a produktivitás az év vége felé haladva, és ehhez ajánl pár hasznos alkalmazást.

 Listák mindenek felett – A munka megfelelő megszervezése a teendők fele: a Todoist pedig ebben segít. Ezzel a remek alkalmazással egyszerűen lehet létrehozni teendőlistákat, strukturálni a dolgainkat, illetve emlékeztetőket írni ahhoz, hogy jól szervezzük meg hétköznapjainkat. Szuper arra is, hogy célokat tűzzünk ki, illetve másokkal együtt szervezzük meg a dolgainkat.

Jegyzeteljünk, rendszerezzünk – A folyamatos jegyzetelés mindig segít abban, hogy észben tartsunk az apróbb részleteket is. Ugyan az iskolákba már nem lehet telefonokat vinni, a jegyzetek utólagos digitalizációja segít megtartani a lényeget, és rendszerezni is azt. A Nebo kiváló arra, hogy digitalizáljuk jegyzeteinket, az újbóli bevitellel együtt pedig nemcsak, hogy gyakorolhatunk, hanem ki is vághatjuk azokat a szegmenseket, amik nem relevánsak. Ehhez kifejezetten jól jön a HONOR 200 széria, ami kiváló akkumulátor-üzemidejével egész nap tartja a frontot, míg szuper kamerája segít abban, hogy akár kiváló minőségű fotókkal egészítsük ki és illusztráljuk jegyzeteinket.

Kövessük szokásainkat – Jó és rossz szokásaink nyomon követése kifejezetten jól jöhet a produktivitásban. Előbbiek erősítése, utóbbiak leépítése is fontos célok lehetnek, és ebben segít a HabitNow. A napok megszervezése mellett látványosan felügyelhetjük szokásainkat is, a rendszer pedig szemlélteti sikereinket és fejlődésünket.

Tartsuk észben az olvasnivalókat – Akár a munkához, akár a tanuláshoz, akár a kikapcsolódáshoz, de nap mint nap szembe jöhetnek velünk érdekesebbnél érdekesebb cikkek az interneten. Ezeket azonban könnyen elfelejthetjük az információ masszív áramlása közepette, így jól jöhet egy olyan app, mint a Pocket: segít átláthatóan lementeni a cikkeket, és akár fel is olvashatja őket.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss