Tippek

Az egészséges és teljes élethez néha túl kell lépnünk a komfortzónánk határain…

Vajon mit szólnánk ahhoz a felvetéshez, hogy ha bármilyen területtel elégedetlenek vagyunk az életünkben, akkor érdemes új irányokat felfedeznünk, és adott esetben új dolgokat kipróbálnunk? Hogy mennyire vagyunk merészek, az sokszor meghatározza azt is, hogy mennyire teljesedhetünk ki az adott értelemben.

Vajon ennek megfelelően, a maximálisan megélt intimitás érdekében lehet-e helye az életünkben a szexuális segédeszközöknek? Pontosan ezt a kényes kérdést feszegetjük ebben a cikkben, érdemes lesz velünk tartani! A Padlizsán.hu szexshop dildóinak kínálatában pedig körülnézhetünk a technológiai újítások szempontjából is a lehetőségek között, ha nem szeretnénk egész életünkben ugyanazon a szinten megrekedni.

Miért olyan lényeges az intimitás?

Az a helyzet, hogy szembenézünk vele vagy sem, tetszik vagy sem, az intim kapcsolódás vágya mindannyiunkban mélyen benne él. Habár határozottan nem szabad egyenlőségjelet tenni az intimitás és a szexualitás között, azt azért érdemes észben tartani, hogy jellemzően szorosan összefonódnak.

Nem véletlen, hogy a magukat boldognak valló párok többségében ez a terület is teljesen jól működik. Habár szintén egy olyan tételnek számít, amit szeretünk figyelmen kívül hagyni, de a szexualitás nemcsak a lelki jólléthez, hanem még az egészségmegőrzéshez is kapcsolódik.

Nézzük, milyen pozitívumokat remélhetünk tőle e tekintetben!

Az egészség és a jó szexualitás összefüggései

A rendszeresen megélt és kielégítő nemi élet segít csökkenteni a nap mint nap bennünket érő stressz mennyiségét. Emellett serkenti az immunrendszer működését is, ami így az őszi szezonban kifejezetten előnyös hatás.

Akinek teljes a szexuális élete, az kevésbé hajlik a depresszióra, és még a szorongástól is sokkal kevésbé fog szenvedni. A rohanó életvitelünket tekintve szintén pozitív hír az, hogy még az alvás minőségét is képes javítani.

Adott esetben pedig a valóban örömteli intimitás megéléséhez a szexuális segédeszközök is hozzá tudnak segíteni. Az olyan újabb fejlesztések, mint amilyen például az élethű dildó, képesek mindezt úgy megtenni, hogy közben ne érezzük még első alkalommal sem idegennek az egészet.

Nem kell szégyellni a vágyainkat, hanem meg kell élni őket!

A legtöbb emberben megvan a természetes kíváncsiság, és szívesen nyit is az újdonságok felé. A természetes ösztöneinknek engedve kedvesünkkel együtt vagy akár önállóan is felfedezhetünk egy olyan új világot, amely teljesebb gyönyöröket tud kínálni.

Ezen az úton remek társak lehetnek az élethű dildók is, amelyekkel elérhető a biztosabb orgazmus, valamint az ennek nyomán kialakuló pozitív változások is az emberi szervezetben. Itt érdemes azt is megemlíteni, hogy ez az eszköz alkalmas a hüvely izmainak jó formában tartására, amely egyébként nemcsak a kielégítő szexualitáshoz elengedhetetlen, hanem a mindennapi életben is lényeges, például azért, hogy az inkontinencia kellemetlenségét akár soha ne kelljen átélnünk, még idősebb korban sem.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss