Tippek

A technológia a hálószobai eseményeket is forradalmasította!

Múlt időt használunk, hiszen ez már egy megtörtént eseménysorozat, bár azt fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a forradalmasításnak közel sincs vége, hiszen a gyártók napról napra újabb és még újabb eszközökkel, játékszerekkel rukkolnak elő.

A technológia hívei minden bizonnyal örömködve próbálgatják az újításokat, és még akik jobban ellen is állnak az újdonságoknak, még ők is kíváncsian tekintenek a jövőbe.

De hogy ne csak rébuszokban beszéljünk, megmutatjuk, hogy mire is gondolunk egészen konkrétan. A technológiai fejlődés többek között az anális örömöket sem hagyta érintetlenül, így ha valaki arra vágyik, hogy hátulról legyen kényeztetve, annak is többféle lehetősége adódik erre.

Milyen eszközöket lehet bevetni?

Bár a legtöbben erre kapásból a SexShopCenter.hu-nál is kapható análvibrátort vágnák rá, azért jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy még akad jó pár másik opció is.

Elöljáróban azonban annyit leszögeznénk, hogy amit a popsinál használunk, azt sehol máshol ne vessük be, mert könnyen összeszedhetünk egy-egy igencsak kellemetlen fertőzést.

No, de nézzük, hogy mivel kényeztethető az ánusz:

  • Nagy népszerűségnek örvend a már fentebb említett análvibrátor, de legalább ugyanilyen közkedvelt a dildó is.
  • Már egy fokkal komolyabb eszközöknek számítanak az análgyöngyök és -kúpok, amivel azért nem biztos, hogy mindenki ki lesz békülve, és leginkább mellékszerep jut neki az együttlétek során.
  • Férfiak számára kiváló opció a prosztatavibrátor, amely még akár az egészséget is nagyszerűen tudja szolgálni.
  • Szintén férfiak számára jelent lehetőséget a maszturbátor, amely élethűen formázza a popsi vonalait, így pompás együttlétekre lehet mód akkor is, ha valaki egyedül van.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezek közül néhány már működthető okostelefonnal, ami akár a távkapcsolatban élőket is közelebb hozhatja egymáshoz!

Fontos a higiénia!

Ha az anális örömökről esik szó, akkor muszáj megemlíteni azt, hogy ez a fajta együttlét fokozott higiéniai követelményeket támaszt a felek felé. A hátsó bejárat ugyanis számtalan fertőzés forrása lehet, így ha nem előzi meg fokozott tisztálkodási szertartás az együttlétet, akkor az sokat ronthat a minőségen, sőt, akár az egész együttlét kimenetelét eldönti – negatív irányba persze.

Sőt, nem csupán a saját testünkről kell gondoskodni, hanem az esetleges játékszerek makulátlan tisztaságáról és épségéről is, hiszen csak így garantálható az orgazmus és az azt követő megmaradó egészség is!

Nincs rajta mit szégyellni!

Bár alapvetően a legtöbb ember kicsit óvakodva, vonakodva fordul a szex ezen formája felé, azért jó, ha tudjuk, hogy már az őskorban is megvolt erre az igény. Valójában tényleg semmi új nincs a nap alatt, pusztán annyi a változás, hogy ahogy fejlődik az emberiség, úgy fejlődnek az eszközei és kellékei is.

Ezért aztán ha izgatja a fantáziádat, és szívesen kipróbálnád, hogy milyen anális úton eljutni a csúcsra, akkor bátran válogass a SexShopCenter.hu anális játékszerei között, de a síkosító beszerzéséről se feledkezz meg!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss