Tippek

Letisztult stílus és finom elegancia a fürdőszobában

A fürdőkád kiválasztása izgalmas feladat mindazok számára, akik épp most rendezik be új fürdőszobájukat vagy felújításban gondolkoznak. A piacon rengeteg különböző típus és modell érhető el, így szinte nincs olyan helyzet, amihez ne lehetne megtalálni a megfelelő darabot.

Az M-Acryl egyenes kádjai egyszerűsége és letisztultságot sugároznak, anélkül, hogy unalmassá válnának. A webshopból az interneten keresztül egy-két kattintással könnyedén megrendelhetőek a termékek, a kádak mellé pedig számos kiegészítőt is találunk.

Különböző kádtípusok

Számos eltérő típusú káddal lehet találkozni, amelyek közül mindnek megvannak az előnyös tulajdonságai, és az ideális felhasználási területei.

  • Egyenes kádak: Ez az egyik legelterjedtebb típus. Téglalap alakú, hosszúkás kialakítás jellemzi őket, ami ideális magas felhasználók számára, hiszen kényelmesen ki tudják benne nyújtóztatni magukat. Egyszerű formatervezés, illetve egyenes külső élek és oldalak jellemzik, ami megkönnyíti a beépítést.
  • Sarokkádak: Habár a sarokkádak általában nagyobb területet foglalnak el, mint az egyenes kádak, bizonyos helyzetekben kimondottan előnyösnek számít a kialakításuk, szűkösebb helykínálat esetében is, mivel rövidebb szakaszt foglalnak el a két falból, mint az előző típus hosszanti oldala. A belső tér nagyon tágas, sok esetben pedig ülőrész is kialakításra kerül, ami praktikus, ha csak a lábunkat szeretnénk áztatni, illetve tároló részként is funkcionál. Kisgyermekes családok számára szintén ideális, hiszen kényelmesen használhatja, akár több gyerkőc is egyszerre.
  • Különleges kádak: Ide sorolhatjuk a szokványostól eltérő kialakítással rendelkező modelleket. Különleges formatervezésüknek köszönhetően számos olyan helyiségben könnyen elhelyezhetőek, ahova a klasszikus darabok nem passzolnak. A különleges kádak közé tartoznak a szabadon álló modellek is, amelyek egyből magukra vonják az ember tekintetét.

Mira egyenes akrilkád

A Mira modell mindent megtestesít, amit egy egyenes kádtól vár az ember. Letisztultság és elegancia, egyenes vonalvezetés. Bármilyen stílusú fürdőszobában megállja a helyét. A Slim változat esetében a kádperem csupán 1,8 centiméter vastag, ami még kecsesebbé teszi a kádat.

Különböző előlapokkal dobhatjuk fel a terméket. A melegséget árasztó trópusi fa előlapok 5 eltérő színben érhetőek el, amik még otthonosabbá teszik a fürdőszobát.

Bejáratott gyártási technológia, kedvező árak

Az egyenes kádak kedvező ár-érték aránnyal rendelkeznek, az egyszerű forma miatt. Különösen igaz ez a népszerű termékekre, hiszen minél nagyobb mennyiség készül az adott modellből, az egy darabra eső gyártási költség annál alacsonyabb lesz.

Ez részben annak köszönhető, hogy az alapanyagok beszerzése olcsóbbá válik, ha nagy mennyiségről van szó, továbbá a gyártási technológia is finomodik és optimalizálódik, ami tovább csökkenti az előállítás költségeit, ez pedig megjelenik a fogyasztói árban is.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss