Tippek

Kényelem a kertben? Miért ne?

Amikor beköszönt a meleg, csicseregnek a madarak, süt a nap és kellemes a levegő, akkor mindenki azonnal a szabadba vágyik. Ki ne szeretne kényelmesen ejtőzni a napozóágyon, miközben olvas vagy iszik egy finom kávét? Ha szeretnénk a nyári pihenésünket egy sokkal magasabb szintre emelni, akkor nem árt olyan kültéri bútorokban és berendezésekben gondolkodni, amelyek amellett, hogy jól néznek ki, funkcionálisan használhatóak. Ilyenek a napozóágyak, amelyekből ma már számtalan típus létezik. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyek a legjobb választások.

A legkényelmesebb napozóágyak

A Kulteributorok.hu minőségi napozóágyainál nincs jobb megoldás, ha valaki ideális bútort keres kintre, amin bármikor pihenhet egyet. A kényelem azonban minden esetben prioritás, hiszen hiába néz ki jól egy kültéri bútordarab, ha abban közel sem annyira komfortos ülni vagy feküdni, mint ahogy azt elsőre gondoltuk volna.

Mielőtt választásra adjuk tehát a fejünket, mindenképpen gondoljuk át, hogy hova szeretnénk tenni az ágyat, és mennyi időt szeretnénk benne tölteni!

A Joy napozóágy egy alumíniumvázzal készült szürke, sunbrella szövet kárpitozással gyártott, gyorsan száradó habbal előállított típus, amely remekül alkalmas kültéri használatra. A kényelmes kialakítású darab követi a test természetes vonalait, a komfortos párnázat pedig gondoskodik arról, hogy tényleg mindig jól érezzük magunkat. Az időjárásálló modellben nem tesz kárt sem a napsugárzás, sem a szél, sem pedig az eső, hiszen egy-egy zápor után pillanatok alatt szárad, így máris ismét élvezhetjük a napsütést.

Milyen egy időjárásálló napozóágy?

Egy márkás kültéri bútor minden esetben bírja az időjárási viszontagságokat. Mivel a napozóágyak gyakran vannak kitéve magas UV-sugárzásnak, esőnek, valamint szélnek vagy éppen hidegnek, így nem árt olyan típust beszerezni, amiben semmi sem tesz kárt. Lehet, hogy először soknak tűnik az a pénz, amit erre költünk, de biztosak lehetünk benne, hogy hosszú ideig szolgálja majd a kényelmünket.

Időjárásálló anyag például a műanyag, vagy éppen az alumíniumvázzal készült kültéri berendezések. A strapabíró textil szintén ideális megoldás lehet, hiszen nem fakul és a nedvesség sem okoz benne kárt. Ilyen a Nardi napozóágy, amely kényelmes, galambszürke polipropilénvázzal készült. A légáteresztő szintetikus szövetes fekvőfelület pedig még önmagában is igen komfortos, hát még egy párnával a fejünk alatt.

Állítható háttámlás bútorok

Tudjuk, hogy manapság minden a kényelem és a komfortos érzés. A test megfelelő pozícióban tartása érdekében azonban szükség lehet olyan napozóágyra, aminek a háttámlája állítható. Ennek köszönhetően a dőlésszög és a pozíció is optimális lesz, akár aludni, akár olvasni szeretnénk odakint. A műrattan Matto változat négy pozícióban állítható, így bármit szeretnénk csinálni odakint, mindenre lehetőségünk lesz.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss