Tippek

Tápegység a túlhajtás szerelmeseinek? Íme a Thermaltake Toughpower TF3 1550 W

Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a Toughpower TF3 1550 W-ot, egy csúcskategóriás ATX 3.0 tápegységet, a nagy teljesítményű rendszerek teljes energiaellátására tervezve.

A két fejlett, 12+4 pines kábellel kompatibilis, natív PCIe 12V-2×6 moduláris interfész az új technológiával stabilabb támogatást biztosít a következő generációs hardvereknek. A kiváló 80 PLUS Titanium hatékonyságával és az Intel szabványainál szigorúbb specifikációkkal a Toughpower TF3 1550 W kiváló minőségű és stabil áramellátást biztosít a túlhajtást kedvelők PC-ihez.

A TF3 1550 W megfelel az Intel ATX 3.0 szabványoknak, akár 200%-os összesített túlteljesítést, 300%-os GPU-túlteljesítést és 70%-os alacsony terhelési hatékonyságot támogatva. A TF3 1550 W emellett nagyszerű GPU-kompatibilitással rendelkezik, két natív PCIe 12V-2×6 csatlakozót tartalmaz, amelyek a legújabb RTX 40-es sorozathoz csatlakoztathatók, és támogatja a 8 pines PCIe-kábeleket az AMD GPU-khoz és más RTX GPU-khoz. A csomagban található egy extra jumper tartozék, ami az alaplaphoz történő csatlakozás nélkül képes áramot szolgáltatni a rendszernek, és rendkívül hasznos tud lenni, ha több tápegységet telepítesz.

A TF3 1550 W 100%-ban kiváló minőségű, 105°C/221°F-os japán elektrolitikus kondenzátorokkal készül, amelyek előnyös tartósságot és megbízhatóságot nyújtanak. 30mV-os hullámzajnál alacsonyabb kialakítással,<±2%-os feszültségszabályozással és 17 ms-os vagy annál hosszabb tartási idővel rendelkezik, ami szigorúbb, mint az Intel specifikációi, és képes biztosítani a stabilitást. Ez a tápegység kompatibilis a 80 PLUS Titanium tanúsítvánnyal, ami magas, akár 94%-os hatékonysága révén lehetővé teszi az alacsonyabb energiavesztést. Emellett a TF3 1550 W panelén található Turbo Mode gomb megnyomásával a belső ventilátor körülbelül 2400±10%-os fordulatszámot tud generálni, hogy hatékonyan hűtse le a tápegységet teljes terhelés mellett is. Teljesen moduláris tápegységként a TF3 1550 W lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szabadon válasszák ki a szükséges kábeleket, jobb feszültségmenedzsmentet elérve, csökkentve a gépházon belüli kábeltömeget és növelve a légáramlást. Mi több, a TF3 1550 W beépített ipari szintű védelemmel rendelkezik, beleértve az OCP-t, OVP-t, UVP-t, OPP-t, SCP-t és OTP-t, amely megvédi hardvereidet a gyakori lehetséges problémáktól.

Szeretnéd megbízható és kiváló minőségű tápegységgel ellátni csúcskategóriás rendszered? A TF3 1550 W a túlhajtóknak készült, és a tökéletes választást jelenti számodra! Kompatibilis az ATX 3.0 szabványokkal, támogatja a PCIe 12V-2×6-ot, és 80 PLUS Titanium hatékonysággal rendelkezik, lehetővé téve a csúcskategóriás alkatrészek teljes potenciáljának kiaknázását.

A Toughpower TF3 1550 W jellemzői

Teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 szabványokkal

A Toughpower TF3 1550 W teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, melyek akár 200%-os túlteljesítést is támogatnak, eléri a 70%-os alacsony terhelési hatékonyságot, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is.

PCIe Gen 5.0 támogatás

A Toughpower TF3 1550 W két natív 12V-2×6 csatlakozóval érkezik, amelyek erőteljes és stabil teljesítményt kínálnak, így a tápegység biztosítja a következő generációs GPU-k natív támogatását. A 12V-2×6 csatlakozón feltüntetett teljesítményérték jelzi az ajánlott teljesítményt. (Az Intel tervezési útmutatója alapján.) A TF3 1550 W natív PCIe 12V-2×6 csatlakozója akár 600 W teljesítményt is képes leadni PCIe 5.0-ás grafikus kártyákhoz.

A legújabb grafikus kártyákhoz tervezve

Ahogy a grafikus kártyák energiafogyasztása növekszik, úgy nő az energiafelvételi igényük is. A TF3 1550 W-ot sorozatot arra tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat: támogatja a 8 pines PCIe-kábeleket az AMD és RTX grafikus kártyákhoz, valamint két PCIe 12V-2×6 csatlakozóval érkezik az RTX 40-es sorozatú grafikus kártyákhoz, melyeknek szükségük van a PCIe Gen 5.0-ás csatlakozófelületre, hogy a grafikus kártyák különböző csatlakozásától függően biztosítsák azok tápellátását.

80 PLUS Titanium tanúsítvány

A 80 PLUS Titanium tanúsítvány azt jelenti, hogy a Toughpower TF3 hatékonyan alakítja át az energiát, akár 94%-os hatékonyságának köszönhetően energiát takarít meg, ami alacsonyabb teljesítményveszteséget és hőfelhalmozódást eredményez a tápegység belsejében

Turbo Fan gomb

A Turbo Mode gombot arra tervezték, hogy maximalizálja a bemenő légáramlást 2400±10% RPM körül, hogy teljes terhelésnél is lehűtse a tápegységet. A felhasználók egyszerűen megnyomhatják a tápegység panelje mögötti gombot a funkció használatához.

Extra Jumper tartozék

A Toughpower TF3 Titanium 1550 W egy extra jumperrel érkezik, ami az alaplaphoz történő csatlakozás nélkül biztosítja a rendszer áramellátását. Ha egynél több tápegységre van szükséged a rendszered áramellátásához, az extra jumper sokat segít.

30 mV alatti alacsony hullámzaj

Csúcsminőségű összeállítás alacsony hullámzajjal. Minden hullámzaj kisebb mint 30 mV +12 V-os, +5 V-os vagy +3,3 V-os kimeneti feszültségeken 0 és 100% közötti terhelésnél, hogy stabil működést biztosítson és megóvja a teljesítménykritikus alkatrészeket a hosszú idejű megbízható működés fenntartásához.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás <±2%

Feszültségszabályozása szigorúbb az Intel szabványánál. +5%-os és -7%-os fő síneinél, valamint a ±10%-os a -12 V-os ágnál az értéket legfeljebb ±2%-ra állították, így folyamatos tiszta áramellátást biztosít a kivételes feszültségstabilitásnak köszönhetően.

17 ms-os és hosszabb tartási idő

Áramkimaradás esetén előfordulhat, hogy a számítógép leáll vagy újraindul. Garantáljuk, hogy a TF3 1550 W 100%-os terhelés mellett is legalább 17 ms-os tartási időt biztosít a rendszer újraindítása vagy visszaállítása nélkül.

Alacsony tranziens válasz

A tranziens válasz azt méri, hogy az áramforrás mennyire képes a terhelésváltozásokra reagálva állandó értéken tartani a kimenetét. Biztosítjuk, hogy az eredmények megfeleljenek a 12 V < 1%, 5 V< 3% és 3,3 V < 5% értékeknek, hogy elkerüljük a PSU kimeneti feszültségénél való eltérést, ami a berendezés későbbi meghibásodását vagy akár leállását okozhatja.

50 amper alatti bekapcsolási áramfelvétel

A bekapcsolási áramfelvétel a tápegység vagy elektromos berendezés által bekapcsoláskor felvett pillanatnyi, nagy erősségű bemeneti áram. Ez a kondenzátorok, induktorok vagy transzformátorok feltöltéséhez szükséges nagy kezdeti áramfelvétel miatt következik be. Biztosítjuk, hogy a teszteredmények 50 amper alatt legyenek, hogy elkerüljük a tápegység alkatrészeinek meghibásodását.

Stabilabb, mint valaha

A 100%-ban kiváló minőségű japán 105 °C/221 °F-os elektrolit kondenzátorok nagy tartósságot és a kimagasló stabilitást nyújtanak, miközben megbízhatóak maradnak.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitel és csúcskategóriás technológiák

Az erőteljes +12 V-os sín pontosan azt a teljesítményt nyújtja, amire szükséged van a legjobb kompatibilitáshoz. Az LLC használata és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.

Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés

Választható kábeleket kínál a felhasználóknak, miközben a rendszert előnyös feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete kábelek megkönnyítik a kábelmenedzsmentet, visszaszorítják azok zsúfoltságát és növelik a légáramlást a gépházon belül.

Beépített ipari szintű védelem

A hardverek védelméért a Toughpower TF3 sorozat ipari szintű védelemmel rendelkezik: OCP (túláramvédelem), OVP (túlfeszültség-védelem), UVP (alacsony feszültség elleni védelem), OPP (túlteljesítmény-védelem), SCP (rövidzárlat-védelem), OTP (túlmelegedés-védelem).

Intel C6/C7-üzemmódok támogatása

A Toughpower TF3 1550 W-ot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosság eléréséért.

Elérhetőség és garancia
A v TF3 1550 W már világszerte megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói hálózatán keresztül. A tápegységet a Thermaltake tíz év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával kínálja.

A Toughpower TF3 1550W ajánlott fogyasztói ára:

369,99 USD/ 399,90 EUR

(az árak régiónként eltérhetnek)

Ha szeretnél többet megtudni a Thermaltake Toughpower TF3 1550 W-ról, kérjük, látogass el a következő oldalra:

https://www.thermaltake.com/toughpower-tf3-1550w-tt-premium-edition.html


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább
Hirdetés Hirdetés


Hirdetés

Tippek

Ezek a „Legnépszerűbb” visszatekert autók

visszatekert

Egy tanulmány szerint Magyarországon a Porschék, a Jeepek és az Audik kilométeróra-állását hamisítják legtöbbször

Bár a használtautó-piac az elmúlt évek során jóval átláthatóbbá vált, a kilométer-számlálók manipulálása továbbra is világszerte elterjedt gyakorlat. A vásárlók eurómilliókat veszítenek az becstelen eladók miatt, és úgy tűnik, hogy e téren egyhamar nem is várható jelentős javulás.

A carVertical autóipari adatszolgáltató cég immár negyedik alkalommal végzett kutatást Magyarországon, hogy kiderítse, mely autómodellek futásteljesítményét változtatják meg leggyakrabban, és hogy erre felhívja a használtautó-vásárlók figyelmét. A tanulmány a carVertical felhasználói által 2022 novembere és 2023 novembere között lekért autótörténeti jelentéseket elemezte.

A futásteljesítmény-csalás a német autómárkákat érinti leginkább

A Porsche 911 a leggyakrabban manipulált autó Magyarországon – a carVertical portálon ellenőrzött modellek 12,05 százalékának tekerték vissza a kilométeróráját. Ez igen magas arány, ami arra utal, hogy az országban 8 Porsche 911-ből 1-nél előfordulhat, hogy a futásteljesítménye nem a valódi értéket mutatja.

Szorosan követi a Porschét a sorban a Jeep Grand Cherokee (10,49%), az Audi A8 (9,82%), az Opel Vectra (9,3%) és a Mercedes-Benz CLS-Class (8,33%).

Magyarországon a 20 leggyakoribb kilométeróra-csalás az Audi, a Volkswagen, a Mercedes-Benz és az Opel 4-4 modelljét érinti. A használt, ám jó állapotú csúcskategóriás járművek iránt nagy a piaci kereslet, ami megmagyarázza, hogy miért olyan népszerűek a csalók körében a német gyártók.

„A magyarországi carVertical portálon ellenőrzött autók 6,07%-ánál fordult elő kilométeróra-csalás, az átlagos visszatekerési érték pedig meghaladta a 74 000 kilométert. Hamisított futásteljesítményű autó megvásárlásakor minden esetben számolnunk kell az előre nem látható üzemeltetési költségekkel és a gyorsabb amortizációval” – magyarázza Matas Buzelis autóipari szakértő, a carVertical kommunikációs vezetője.

Középkategóriás és prémium járműveket egyaránt manipulálnak

A modern járművek digitális kilométer-számlálóját sok esetben könnyebb visszatekerni, mint a régebbi műszereket, hiszen a művelet alig igényel fizikai beavatkozást. Tekintve, hogy a jármű csaknem minden része összeköttetésben van, a csalók a megfelelő felszerelés birtokában képesek módosítani a kilométer-számláló állását, és mesterségesen növelni az autó értékét. A szakértők arra figyelmeztetnek, hogy manapság nehéz észrevenni a futásteljesítmény visszaállítását anélkül, hogy megvizsgálnánk egy használt autó történetét.

Magyarországon a 20 leggyakrabban visszatekert kilométerórájú autóból 10 csúcskategóriásnak számít. A prémium márkák, például az Audi, a Volvo, a Porsche, a Land Rover vagy a Mercedes-Benz kilométeróra-állásainak megváltoztatásával a csalók nagyobb haszonhoz jutnak. Sokan nem is kockáztatják a lebukást egy hamis futásteljesítményű ferde hátú eladásából származó, pár száz eurós haszon miatt.

A legkevésbé kockázatos autó a Volkswagen Touran

A legritkábban hamisított futásteljesítményű autó a listán a Volkswagen Touran, 5,13%-os aránnyal, ami azt jelenti, hogy Porsche 911-et venni 2,5-szer kockázatosabb, mint Tourant. Az Audi A6 (5,34%), a Volkswagen Passat (5,35%), a Mercedes-Benz S-Class (5,42%) és a Volkswagen Touareg (6,25%) is a legritkábban manipulált járművek közé tartozik.

Használt jármű vásárlása során a csalók gátlástalansága miatt senki sem érezheti magát teljes biztonságban, ezért különösen fontos ellenőrizni a kiválasztott autó előéletét, valamint tájékozódni a futásteljesítményre és a káreseményekre vonatkozó feljegyzésekről. Körültekintő tesztvezetéssel, illetve egy jó hírű márkaszerviz által végzett alapos átvizsgálással szintén csökkenthetjük annak az esélyét, hogy rossz állapotban lévő járművet vásároljunk. Ha ezeket elmulasztjuk, komoly összegeket veszíthetünk, ráadásul a biztonságunkat is veszélyeztetjük.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább

Tippek

Jó ötletek vannak, befektetők kevésbé

befektetők

A jó ötletek nem tűntek el a hazai startup piacról – a befektetők aktivitása viszont csökkent és a saját források is egyértelműen beszűkültek.

A forráshiányos időszakban ezért az inkubátorok szerepe még inkább felértékelődhet az izgalmas és innovatív vállalkozói ötletek felkarolásában. A start it @K&H vezető nagyvállalati inkubátorként ezért idén is megnyitotta kapuit az innovátorok előtt: 8 csapat került be a programba és nyert ezáltal féléves fejlesztést.

Féléves szakmai fejlesztést és értékes kapcsolatépítési lehetőséget nyert az a 8 csapat, akik a most zárult tavaszi kiválasztás győzteseiként bekerültek a start it @K&H programba, Magyarország vezető nagyvállalati inkubátorjába.

„Azt látjuk, hogy globálisan és itthon is erősen forráshiányos a startup ökoszisztéma – akár a befektetők aktivitását, akár a csapatok saját tőkéjét nézzük. Míg Nyugat-Európában és az Amerikai Egyesült Államokban az alapítóknak 6-12 havi megélhetési tartalékuk van, hogy kizárólag a startupjuk üzleti megvalósítására fókuszáljanak, addig ez itthon sokkal kevésbé jellemző. Ebben közrejátszik a bizonytalan gazdasági környezet és a magas infláció is, a befektetők ugyanis ilyen magas kamatkörnyezetben a kisebb kockázatú lehetőségekkel is jó megtérülést tudnak realizálni. Ilyenkor különösen fontos, hogy az igazán jó, innovatív ötletek ne vesszenek el, továbbra is lehetőséget kapjanak a startupperek arra, hogy üzletileg sikeres vállalkozást fejlesszenek”

– tájékoztatott Németh Balázs, a 2023-as év legjobb hazai digitális bankjának, a K&H-nak az innovációs vezetője.

fókuszban a digitális innováció

A startupok kiválasztásánál a három fő szempont az ötlet, a csapat és az üzleti megvalósíthatóság volt. Vagyis, hogy az ötlet mennyire eredeti és valós problémára ad megoldást, az üzleti modellt pénzügyileg is sikeressé lehet-e tenni, illetve a csapattagokban megvan-e a potenciál arra, hogy valóra váltsák ötletüket. Mindezek mellett a mostani kiválasztás fókuszában minden eddiginél nagyobb szerepet kaptak a technikai újítások, a 38 jelentkezőből kiválasztott 8 csapat mindegyike digitális innovációval került be. „Ma már minden probléma megoldásánál az egyszerű, digitális utat keressük és alkalmazzuk, a lakossági felhasználók is könnyen és aktívan használják akár az olyan komplex technológiákat is, mint a mesterséges intelligencia. Így a startupok számára nem lehet kérdés, hogy élen járjanak a digitális megoldások terén” – hangsúlyozta Németh Balázs.

A csapatok két helyszínen, Budapesten és Győrben vehetik igénybe a szakmai mentorok, a digitális technológiai szolgáltatások és a közösségi iroda nyújtotta lehetőségeket. Emellett a programban korábban részt vevők tapasztalatai, a K&H felső- és középvezetői közül kikerülő kulcsmentorok és kapcsolatépítést szolgáló események is segítik őket a tudásbővítésben és gyorsabb fejlődésben.

a start it @K&H új csapatai

  • Hashtagcase: ütésálló telefontokok, amiket egyedi technológiával a vásárlók saját igényeikre tudnak szabni.
  • Data Discovery: az e-commerce és kiskereskedelmi szektor számára nyújt adatelemzési megoldást, segítve a felhasználók tudatos, adatalapú döntéseit.
  • Nekotin: abban segíti a felhasználókat Európa szerte, hogy leszokjanak a nikotin tartalmú termékekről, illetve csökkentsék függőségüket egy 1 éves programmal, benne egészségügyi szolgáltatásokkal, csoportos terápiával és egyénre szabott leszokási tervvel.
  • Card in Move: okos névjegykártya, ami úgy könnyíti meg a kapcsolatteremtést az üzleti életben, hogy egy egyedi sales CRM rendszer is kapcsolódik hozzá.
  • Ubives: a biometrikus azonosítás új formáját hozza el, a felhasználók a komplikált jelszavak helyett a kamerába nézve is azonosítani tudják magukat a szükséges platformokon egyszerűen és biztonságosan.
  • EV Analytica: az elektromos töltőhálózatok különböző platfomjaira hoz egy új, mindenki számára használható egységes megoldást, hogy a felhasználók egy univerzális alkalmazásban kezelhessék a töltésüket, bármely szolgáltatónál is töltik az autójukat.
  • Seniorcentrum: a platform az idősgondozás Airbnb-je, ugyanis megbízható módon kínál otthoni idősgondozási szolgáltatást, ami online, pár kattintással lefoglalható és kifizethető.
  • Arport: AR (kiterjesztett valóság) alapon működő, belső navigációs megoldást kínál számos piaci szegmensben, mint például a repülőtéri navigáció, ahol az útvonalak optimalizálásával segít az ökológiai lábnyom csökkentésében.

További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább

Tippek

Hol van a használt mobilok legjobb helye?

használt

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából.

A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

A Yettel legutóbbi országos reprezentatív kutatása alapján a magyarok ötöde négy évnél tovább, a legtöbben – a megkérdezettek mindegy fele – 3-4 évig, negyedük pedig mindössze 1-2 évig használja mobiltelefonját. A használaton kívüli készülék leggyakrabban otthon, a fiókban végzi – a válaszadók több mint fele (55%) megtartja a kiszolgált mobilt, bár egy korábbi kutatás eredményéhez képest (63%) ez javulásnak tekinthető. Magyarországon mintegy tízmillió mobil-előfizetés van, így a már nem használt mobilkészülékek is milliós nagyságrendben lehetnek a fiókok mélyén.

Akik megőrzik korábbi mobiljukat, azok közel fele (47%) egy készüléket, egyharmaduk (32%) kettőt, ötödük (21%) pedig három vagy annál is több mobiltelefont tart otthon. A használtkészülék-átvevő lehetőségek terjedésének és a lakossági ismeretterjesztésnek fontos szerepe lehet abban, hogy csupán egy év alatt jelentős előrelépés tapasztalható 2022-höz képest, amikor még a régi mobilokat tároló válaszadók közel fele (46%) őrzött a fiókban három vagy annál több használt mobilt – ráadásul akár 10-15 évnél is régebbi darabokat. A kutatásból látszik, hogy szerencsére már egyre kevesebben dobják a szemétbe régi telefonjukat: a 2022-es 10 százalék után tavaly már csak a megkérdezettek 7 százaléka tett így.

Megőrizzük vagy kidobjuk? Van jobb megoldás!

Az elektronikai hulladékokban, így a mobilkészülékekben is találhatók olyan anyagok, amelyek a rendeltetésszerű használat során nem okoznak gondot, de nem megfelelő tároláskor vagy a kommunális hulladék közé kerülve már ártalmasak lehetnek a környezetre. Az öregedő akkumulátor például elkezdhet szivárogni, veszélyes anyagokat juttatva a környezetbe, vagy zárlat esetén akár tüzet okozhat.

A szemétbe hajítás helyett a készülékek újrahasznosítása nem csak a veszélyes anyagok miatt hasznos. Európában évi több mint kétmilliárd tonna hulladékot termelünk, ami jelentős környezeti terhelést okoz. Európai uniós törekvés az átállás az egyszeri fogyasztásra épülő lineáris szemléletről („vedd meg, használd, majd dobd el”) az úgynevezett körforgásos gazdaságra. Ennek fontos eleme, hogy a termékeket – vagy azt a részüket, ami használható belőlük – életciklusuk végén újrahasznosítják; ez történik a szolgáltatóhoz visszavitt mobilokkal is. Így csökken a hulladék mennyisége; értékes, egyre szűkösebben rendelkezésre álló nyersanyagokat takarítunk meg, ráadásul az alapanyagok és késztermékek újbóli felhasználása gazdaságilag is értékteremtő.

A Yettel mostani, környezetbarát akciója keretében jelentős kedvezményt érnek a régi, visszavitt készülékek: ha bármely Yettel üzletben május 29-ig leadjuk a használt, akár nem működő mobiltelefonunkat, 30 ezer forint kedvezményt kaphatunk bármely Samsung mobil árából publikus lakossági hangalapú számlás tariával (kivéve Yettel Start) történő vásárlásakor, két év hűség vállalása esetén. Az akcióban olyan választható modell is szerepel, amely régi telefon beszámításával összesen 70 ezer forint kedvezménnyel, 0 Ft-ért hazavihető Yettel Prime Plus tarifával. A leadott mobilnak egy kritériumnak kell megfelelnie: egy darabban kell lennie, de nem kell, hogy működőképes legyen.

Az akcióval a szolgáltató célja, hogy meglévő és új ügyfelei számára környezettudatosabb és költséghatékonyabb alternatívát is kínáljon új mobil vásárlása esetén. Az ajánlatban megvásárolható szinte minden új készülék már 5G-képes, ami nem csak az elérhető legújabb technológiát és annak minden előnyét kínálja, hiszen az 5G-hálózat egy egységnyi adatforgalomra eső energiaigénye alacsonyabb a korábbi technológiákénál.

További információ: https://www.yettel.hu/vidd-az-ujat


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább
Hirdetés Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés Hirdetés

Facebook

Hirdetés Hirdetés
Hirdetés Hirdetés

Friss