Tippek

Így lehet felismerni és távolról elkerülni a hamis Binance Launchpool tokeneket

Egyre több felhasználó esik olyan csalók áldozatául a kriptotérben, akik hamis kriptovalutákat terjesztenek a decentralizált tőzsdéken, és ezeket úgy állítják be, mintha a Binance Launchpool ajánlatok részei lennének.

A csalók „pre-sales” hirdetési kampányban, ideiglenesen létrehozott Telegram csoportokban és weboldalokon népszerűsítik az ajánlataikat, amelyeknek semmi közük a hivatalos Binance Launchpoolhoz. Felhasználóként mindig résen kell lenni, és gyanúval kell kezelni az olyan ajánlatokat, amelyek túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. A valódi nagybefektetők nem szokták ingyen megosztani a „titkos receptjüket”, mindig a felhasználó felelőssége utánajárni a Binance platformon kívül vásárolt pénzeszközök törvényességének. A kripto-tranzakciókat nem lehet visszavonni, ezért a Binance-t nem terheli felelősség az elveszett pénzeszközökért.

A folyamatosan bővülő kriptotérben az elővigyázatosság és a kellő tájékozottság az egyik legjobb védekezés a csalásokkal szemben. A Binance az utóbbi időben azt tapasztalta, hogy egyre több csaló házal hamis kriptovalutákkal a decentralizált tőzsdéken (DEX). Ezeket a hamis tokeneket úgy reklámozzák a felhasználóknak, mintha a Binance Launchpool program részei volnának.

A csalók ideiglenes Telegram csoportokat és weboldalakat hoztak létre, amelyeken ezeket a tokeneket „pre-sales” keretében népszerűsítik. A gyakorlatuk azonban eltér attól, amit a hivatalos Binance Launchpool követ. Ezek a csalók legtöbbször azzal szedik rá az embereket, hogy mesés hasznot kínálnak, aminek nagyon nehéz ellenállni.

A Binance ezekkel kapcsolatban arra figyelmeztet, hogy azok a befektetési lehetőségek, amelyek túl jól hangzanak ahhoz, hogy igazak legyenek, általában tényleg valótlanok. Azok az emberek, akik okos befektetési politikával tettek szert jelentős vagyonra, általában nem osztják meg ingyen a „titkos receptjüket” másokkal.

Mi valójában a Binance Launchpool?

A Binance Launchpool egy olyan program, amely új, törvényes érméket tesz a nagy nyilvánosság számára elérhetővé. A felhasználók stakelhetik a BNB-jüket vagy a stabilcoinjukat azért, hogy ezeken a tokeneken keresztül – amelyek a Binance tőzsdéjén minden más kereskedelmi platformot és DEX-et megelőzően jelennek meg – haszonra tegyenek szert. A felhasználók a Binance Launchpool programjaiban csak a Binance applikációján vagy a honlapján keresztül bejelentkezve vehetnek részt. Az a program, amely a Binance Launchpool részeként hirdeti magát, ám a platformon kívül áll, minden bizonnyal hamis.

A Binance arra bíztatja a felhasználókat, hogy regisztrálják magukat a Binance hivatalos közösségi média csatornáin, például a Binance Twitter fiókjában, hogy mindig képben legyenek az aktuális Launchpool programokról, illetve keressék fel rendszeresen a Binance weboldalán a hivatalos bejelentések (official announcement) című aloldalt.

A Binance Web3 tárca

A Binance Web3 Wallet egy önkezelő (más néven nem-ügyféloldali) tárca. Ez azt jelenti, hogy miközben a tárca kiváló eszköz a kriptobefektetések kezelésére, a felhasználó felelősége a Binance platformján megvásárolni tervezett érmék hitelességének ellenőrzése. Mindig érdemes felkeresni a Binance ügyfélszolgálatát, ha valami nem érthető, és mindig fontos időt szánni a tájékozódásra. A Binance-t nem terheli felelősség olyan esetekben, amikor a pénzeszközök azért tűnnek el, mert a felhasználó hamis tokent vásárolt, vagy a pénzügyi kár a tárca használata közben érte. A kripto-tranzakciók a blokkláncon visszafordíthatatlanok, vagyis az ellopott pénzek visszaszerzésére az esetek túlnyomó többségében nincs mód.

A Binance védőintézkedései

A Binance kiemelt fontosságú ügyként kezeli a felhasználók védelmét és az edukációjukat. A kriptotőzsde a védőintézkedések részeként bizonyos eljárásokat vezetett be azzal a céllal, hogy a felhasználóit megóvja a megtévesztő és hamis Binance Launchpool ajánlatoktól.

Felugró figyelmeztetések

Előfordulhat, hogy a Binance biztonsági riasztásokat küld ki egy új Binance Launchpool token bevezetése előtt, amelyben a felhasználókat a csalások lehetőségére figyelmezteti. Ezek a felugró üzenetek egy linket is tartalmaznak, amely a Binance hivatalos bejelentéseire mutat, ahol további részletek olvashatók a közeljövőben esedékes bevezetésekről. Az ilyen típusú felugró üzenetek akkor tűnnek el, amikor ténylegesen megkezdődik a kereskedés az adott érmével.

Integrált riasztó rendszer

A Binance szorosan együttműködik a tárcaszolgáltatásokért felelős partnereivel és más decentralizált tőzsdékkel, hogy velük együtt, egy, a Binance platformján kívül is működőképes, proaktív riasztó rendszert hozzon létre. A rendszert a HashDit, a Binance kiberbiztonsági partnere fejlesztette ki, és figyelmezteti a felhasználókat a gyanús blokklánc címekre és tokenekre. A PancakeSwap használatakor a felhasználó megadja a szerződéses címét és az ahhoz tartozó nevet, a swap oldal pedig lehetővé teszi annak a tokennek a kiválasztását, amelyet a felhasználó swappelni kíván.

A Pressing Import arra az oldalra navigálja a felhasználót, ahol megismerheti a HashDit segítségével megkötött szerződések kockázati szintjét. Amennyiben valaki a szerződés megkötése mellett dönt, a kockázati szintek fölé tartva az egérmutatót, annak okairól is tájékozódhat. Bizonyos esetekben, ezt kiegészítő információk is elérhetők a RedAlarm-on.

Jobb a biztonság

A kriptotárcák használata közben mindig fokozott elővigyázatosságra van szükség. A kriptovalutákat egyre többen használják, ezzel együtt pedig a befektetési lehetőségek is jelentősen kibővültek. Ugyanakkor nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos alaposan utánajárni az ilyen „lehetőségeknek”: az odafigyelést a legkisebb részletekre, a források felkutatását, a befektető hitelességének, működési gyakorlatának ellenőrzését, mindig nagyon komolyan kell venni.

A token szerződési címe egy adott token egyedi azonosítója a blokkláncon. Olyan ez, mintha a tokennek „állandó lakcíme” lenne a blokkláncon. Minden egyes tokennek saját, egyedi szerződési címe, és ahhoz tartó blokklánc hálózata van. Ezekkel az adatokkal lehet igazolni egy-egy token hitelességét, még a vásárlás előtt.

Azoknak, akik nem tudják, hogyan lehet ellenőrizni egy token címét, vagy hogy ez mit fejez ki, a Binance azt javasolja, hogy mindenképpen olvassanak utána ezeknek a témáknak és tájékozódjanak, még mielőtt a Binance-en kívüli érme megvásárlása mellett döntenének. Az ismeretszerzésre szánt rövid idő is elég lehet ahhoz, hogy a felhasználó elkerülhessen egy nagyobb veszteséget. Ha valaki bizonytalan a döntésében, forduljon bátran a Binance ügyfélszolgálatához, ahol segíteni fognak a helyzet tisztázásában.

Minden fontos befektetés a tájékozódással kezdődik – erre figyelmezteti a Binance a felhasználóit.

További olvasmányok a témában angol nyelven:


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tippek

Gyermekbarát klímahasználati megoldások

gree

A klímaberendezések önmagukban nem okoznak egészségügyi problémákat a legkisebbeknél sem, azonban fontos betartani néhány alapszabályt, melyekkel elkerülhetjük az esetleges kellemetlen tüneteket.

A légkondicionáló berendezéseket az Egyesült Államokban kezdték el használni először, ám időben rájöttek, hogy a találmány a nem megfelelő használat mellett, sajnos többet árthat, mint használ. Még az optimálisnak hitt használat mellett is járhatunk el olykor nem kifejezetten praktikus módon, kiváltképp a speciális korcsoportok és egészségi állapotú felhasználók esetében. Az ő érdekükben számos tényezőt szükséges figyelembe venni, hogy biztosítsuk a kicsik kényelmét és egészségét.

Tegyünk meg mindent a kicsik egészségéért

„Minden esetben állítsuk a klímát mérsékelt hőmérsékletre, hogy elkerüljük a hirtelen hőmérsékletváltozásokat, amelyek irritálhatják a gyerekeket” – hívta fel a figyelmet a Gree légkondicionálók műszaki szakértője. „Használjunk olyan üzemmódot, mely lágyabb hűtést-fűtést biztosít. Emellett ügyeljünk a légterelők beállítására is, hogy a légáram ne irányuljon közvetlenül a helyiségben tartózkodókra, mivel ez megfázáshoz, ízületi gyulladáshoz vagy egyéb egészségügyi problémákhoz vezethet.” – állítja a világelső klímamárka szakembere.


Milyen gyakran célszerű tisztíttatni a klímát?

„A klímaberendezéseknél rendszeres ellenőrzésre és karbantartásra van szükség, hogy a levegő mindig tiszta és egészséges maradjon. Nem mellesleg a legtöbb esetben a gyártói garancia egyik feltétele is az évi 2 alkalom felülvizsgálat” – emelte ki a Gree szakértője. „A műveletet mindig a szezon előtt érmes elvégeztetni a hűtésre és fűtésre is használt berendezéseknél.”

A Gree profija megemlítette, hogy a légtechnikai berendezések tisztítását nem csak az otthonokban kell elvégezni, az autóklímáknál is elfordul, hogy a rendszeres tisztítás elmaradása egészségügyi problémákhoz vezet, különösen a légúti fertőzésekre érzékeny gyermekeknél. Válasszon olyan klímaberendezést, amely legalább HEPA szűrővel vagy akár annál nagyobb hatékonyságú szűrővel rendelkezik, hogy eltávolítsa a poratkákat, polleneket és egyéb allergéneket a levegőből. Párásító funkcióval ellátott klímák segíthetnek fenntartani a megfelelő páratartalmat, melyfontos a gyerekek légzőszervi egészségéhez. Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a Airow 3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a felhasználók számára. Mind a klímaberendezés telepítéséhez, mind pedig a tisztításához keressünk szakembert a viszonteladó partnerhálózatból, aki igazoltan rendelkezik biztonságos üzemelést garantáló hatósági tanúsítványokkal.


Hány fokon egészséges?

„A nem megfelelő klímahasználat megbetegíthet akkor is, ha rendszeresen kitisztíttatjuk a berendezést, ezért fontos az elővigyázatosság” – figyelmeztetett a Gree légkondicionálók munkatársa. Ha betartjuk a legfontosabb óvintézkedéseket, kellemetlen betegségektől óvhatjuk meg gyermekeinket és magunkat:

Ne akkor kezdjük el hűteni a lakást vagy az autót, amikor már túlmelegedett, hanem korábban, fokozatosan érjük el a kívánt hőmérsékletet, a lehűtött lakótér nem ártalmas a kicsikre nézve, ugyanakkor, ha hirtelen csökkentjük a hőmérsékletet, az intenzív hűtésből adódó huzatban könnyebben megfázhatnak. Használjon olyan klímaberendezéseket, amelyek programozható időzítővel rendelkeznek, így előre beállíthatja a hőmérsékletet és az üzemidőt. Az intelligens klímák távolról is vezérelhetők, melyeket telefonról vagy más eszközről lehet irányítani, hogy mindig az ideális környezetet biztosítsa a gyerekek számára. A mesterséges intelligenciával ellátott berendezések pedig a felhasználói szokásokat alapul véve, öntanuló vezérléssel rendelkeznek.

Ne hűtsük le nagy hőségben 23-25 celsius fok alá a levegőt, mert a megfázás mellett a szervezetet sokként éri a hideg helyiségből kilépni a kinti forróságba.

A kisbabák a klimatizált helyiségben mindig viseljenek hosszú ujjú ruhát és zoknit, ha szükséges takarót is terítsünk rájuk! A klíma használatával a csecsemők érzékeny bőre kiszáradhat, ezért a megfelelő bőrápolásra is oda kell figyelni.

Hogyan válasszunk?

A Gree légkondicionálók szakértője fontosnak nevezte a klímaberendezések megfelelő kiválasztási szempontjait is. „Olyan készüléket érdemes vásárolni, amelyben akár extra funkciók is megtalálhatók, amelyek óvják az egészséget. Kisgyermekek mellett fontos szempont lehet, hogy a berendezés csendes üzemű legyen, a legmodernebb készülékek az ideális hőmérséklet biztosítása mellett a zajterhelés csökkentésre is hangsúlyt helyeznek. A gyerekbarát klímák extra csendes működéssel rendelkeznek, hogy ne zavarják a gyerekek alvását vagy pihenését. Olyan modelleket válasszon, amelyek kifejezetten alacsony zajszinttel működnek. A gyerekzár funkcióval ellátott klímák megelőzik, hogy a kicsik véletlenül megváltoztassák a beállításokat. Válasszunk olyan klímaberendezést, amely energiatakarékos és környezetbarát. Az energiahatékonyságot az energiacímkén találjuk, ezért az azon található kW/óra/szezon értéket szükséges górcső alá venni.

A szakértő az idei újítások közül kiemelte a piacon egyedülálló hővisszanyerős friss levegő modult. Ennek segítségével friss levegőt tudunk bejuttatni a hűtött vagy fűtött helyiségbe olyan módon, hogy az elhasznált levegő energiájával, többlet energia felhasználása nélkül, előfűtjük vagy előhűtjük a kinti levegőt. A tisztított, páramentesített levegő, pedig könnyebbséget jelenthet gyermekünk egészségének megóvásban.

A fenti tippek és intézkedések hozzájárulnak ahhoz, hogy a klíma használata kényelmes és biztonságos legyen az egész család számára, hosszú távon megőrizve egészségünket és komfortérzetünket.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább

Tippek

Forró a helyzet – de hogyan tartsuk hűvösen a lakást?

Már a magyarok is a mediterrán országokban bevált komplex rendszerekre vágynak.

Az előrejelzések szerint újabb hőmérsékleti csúcsok dőlhetnek meg 2024 nyarán, a forróság pedig nem csak kellemetlen, hanem akár emberéleteket is követelhet – elsősorban a 65 év felettiek körében.  Az egyre melegebb nyarakon hűtésre is többet költünk, pedig átgondolt építkezéssel és felújítással, illetve a zöldfelületek okos pozicionálásával energiahatékony módon tarthatnánk hűvösen az otthonunkat. A Wavin kutatásából kiderült, hogy a magyarok legszívesebben olyan komplex rendszereket telepítenének, melyekkel a felületfűtő, -hűtő, valamint szellőztetőrendszerek és egyéb okos megoldások használatát minden évszakban össze lehet hangolni. Az épületgépész mérnök szerint az utóbbi években itthon is egyre többen keresik a mediterrán országokban már elterjedt, könnyen kezelhető, energiahatékony rendszereket, amelyek segítségével nyáron is kellemes hőmérséklet érhető el az épületekben.

A Nemzetközi Energiaügynökség adatai szerint a 65 éves vagy annál idősebb emberek körében a hőséggel összefüggő halálozások száma az elmúlt években körülbelül 60%-kal nőtt. Ezzel egy időben a légkondicionáló berendezések száma megháromszorozódott, ráadásul az épületek egyre hatékonyabb szigetelése nyáron még éjjel is bent tartja a meleget. Nem csak több eszközzel, hanem az energiaárak növekedésének köszönhetően drágábban is hűtünk, így nem nehéz belátni, hogy energiahatékony alternatív megoldások után kell néznünk.  Balogh Péter épületgépész mérnök, a Wavin Beltéri Klímamegoldások Termékmenedzsere segítségével bemutatjuk a leghatékonyabb eljárásokat.

A problémát a gyökerénél…

… ragadjuk meg – konkrét és átvitt értelemben is. Hiszen a fákat és zöld felületeket nélkülöző betondzsungel nyaranta ontja magából a meleget, forró városban pedig értelemszerűen a lakásokat is nehezebb lehűteni. Az épület elé ültetett fa megvédi a falakat a felforrósodástól, de segíthetnek az olyan nagy árnyékot adó és egyben dekoratív futónövények is, mint a lilaakác, vagy a vadszőlő. A városi fák túlélése érdekében nem szabad megfeledkeznünk a növények vízellátásáról sem, ebben segít például a Wavin innovációja, a betonfelület alá telepíthető, gyökereket tápláló víztározó, a TreeTank.

Kék is, zöld is – mi lehet az?

Búcsúzzunk el a Nap melegét magába szívó és visszasugárzó, sötét színű tetőktől. Nagy előrelépés, ha zöld tetőt telepítünk, de egy még kevésbé elterjedt megoldás ennél is tovább megy: a kék-zöld tető, azaz a Wavin „PolderRoof” projektje segítségével a tetőből okos víztározó válik. A „zöld”, füvesített vagy beültetett tetőszint alatt, attól egy szűrőréteggel elválasztva ugyanis egy „kék” víztározó réteg kap helyet, amit vízzáró réteg választ el a tetőszerkezettől. Így az esővízet öntözésre, az épület hűtésére, vagy akár az épület mosdóiban is újrahasznosíthatjuk. A rendszer okos megoldásokkal válik maximálisan hatékonnyá, több fokkal csökkenti az épületekben a hőmérsékletet, és akár 10 decibellel képes csökkenteni az utcáról beszűrődő zajt.

Hűvös lakás – huzat nélkül

Akár szellőztetéssel, akár légkondicionálóval próbáljuk lehűteni a lakást, a légörvények, illetve a befúvok okozta zaj nem csak az erre érzékenyeket zavarja hosszú távon. Minél egyenletesebb a légmozgás, annál hosszabb ideig érzünk egy helyiséget komfortosnak. A legkellemesebb – és egyben energiatakarékos – megoldás, ha felülethűtéssel, azaz a mennyezetben, illetve a falakban elhelyezett, hideg vizet áramoltató csőrendszer segítségével hűtjük a lakást. Így nem betegszünk meg az egy pontra fújt hideg levegőtől, és a légkondicionálók rendszeres tisztításával sem kell bajlódnunk. A rendszer ráadásul ugyanazon elemekkel – esetleg padlófűtéssel kiegészítve – fűtésre is használható, így minden évszakban a legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítja. Ha még ennél is tovább szeretnénk menni, akkor a családi házakba, egyedi lakásokba utólag is telepíthető vezérelt gépi szellőztetőrendszerek jelentik a megoldást, melyekkel a kintről beáramló friss levegő mindig megfelelő hőmérsékletű.

A magyarok komplex megoldásokra vágynak – egész évben

A Wavin kutatása szerint a magyarok olyan komplex rendszereket telepítenének legszívesebben az otthonukba, melyekkel a felületfűtő, -hűtő, valamint szellőztetőrendszerek és egyéb okos megoldások használatát minden évszakban össze lehet hangolni. Balogh Péter, a Wavin Beltéri Klímamegoldások Termékmenedzsere szerint az építkezést, felújítást tervezők jellemzően éppen a magas energiaárakat szem előtt tartva választják ezeket a komplex rendszereket, hiszen egyértelmű, hogy hosszútávon az energiahatékony megoldásokban érdemes gondolkodni.

A mediterrán országok lakói jól tudják, hogy nyáron csak valamennyi eszköz és technológia, így a hűtés, a szellőztetés és az árnyékolás összehangolásával tarthatják kellemes hőmérsékleten az épületeiket. A klímaváltozás és az egyre forróbb nyarak miatt eljött az idő, hogy mi is komplex, energiahatékonyan üzemeltetett rendszerként tekintsünk az otthonunkra

– tette hozzá a szakértő.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább

Tippek

A Zyxel Networks átfogó kiberbiztonsággal rendelkező all-in-one routert dob piacra a kisebb vállalkozások, távmunkában dolgozók és MSP-k támogatására

Az új USG LITE 60AX beépített védelmet nyújt az általános biztonsági fenyegetésekkel szemben. Környezetbarát kialakítás, a burkolat 95%-a PCR műanyagból készült.

A Zyxel Networks, a biztonságos, AI-alapú felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója bejelentette az USG LITE 60AX – egy AX6000 WiFi 6 biztonsági router bevezetését. Az all-in-one routert kifejezetten kis- és középvállalkozások (SMB-k), távmunkában dolgozók és menedzselt szolgáltatók (MSP-k) számára tervezte a gyártó.

A USG LITE 60AX kompromisszummentes, előfizetés nélküli védelmet nyújt az online fenyegetések ellen, gyors WiFi-kapcsolatot és könnyed felhőkezelést, emellett az iparág vezető mércéjét állítja fel a környezetbarát kialakítás terén, mivel a ház 95%-ban újrahasznosított műanyagból (PCR) készült. Ez az ABS műanyaghoz képest 81%-kal csökkenti a CO2 kibocsátást. A Zyxel Networks emellett 100%-ban halogénmentes, szójaalapú tintákat használt az összes csomagolásnál, és a felhasznált csomagolási mennyiség 40%-os csökkentésével a szállítás is könnyebbé válik. Ez kevesebb hulladékot jelent, valamint támogatja a vállalkozásokat fenntarthatósági céljaik elérésében.

„Az USG LITE 60AX ideális, mindenre kiterjedő biztonsági eszköz a azon kisvállalkozások, professzionális távmunkások és MSP-k számára, akik kiváló, mindenre kiterjedő védelmet, nagyszerű WiFi teljesítményt és kivételes értéket keresnek”

– mondta Ken Tsai, a Zyxel Networks Gateway Strategic Business Unit alelnöke. Hozzátette:

„erős ökológiai referenciáival, a beépített és előfizetésmentes kibervédelemmel, valamint a Nebula felhőplatformunkon keresztül történő egyszerű kezelhetőségével mindent biztosít, ami az irodai vagy otthoni hálózatok zökkenőmentes, biztonságos és költséghatékony üzemeltetéséhez szükséges.”

Az USG LITE 60AX csatlakozik a Zyxel Networks több mint 100 olyan eszközének széles választékához, amelyek mostantól a Nebula – a Zyxel Networks felhőalapú menedzsmentplatformja – segítségével felügyelhetők és kezelhetők. Ez lehetővé teszi az MSP-k és az ügyfelek számára, hogy több hálózatot és eszközt távolról, egy központi konzolon keresztül kezeljenek, amely bármely asztali vagy mobileszközön elérhető.

A Nebula számos időtakarékos funkcióval rendelkezik, és a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulási (ML) technológia segítségével folyamatosan javítja az összes csatlakoztatott eszköz védelmét, biztonságban tartja hálózataikat, és megkönnyíti a hibaelhárítást.

Az USG LITE 60AX a legújabb tagja a Zyxel Networks Nebula-képes eszközök növekvő családjának, amelyek együttesen átfogó védelmet és teljesítményt nyújtanak páratlan használhatósággal és megfizethetőséggel.

Előfizetés nélküli biztonság

Az USG LITE 60AX előfizetésmentes, fenyegetéskezelési funkcióinak köszönhetően a kisvállalkozások számára nyugalmat biztosít. Ez a beépített ajánlat megvédi a szervezeteket az olyan gyakori kiberfenyegetésekkel szemben, mint a zsaroló- és rosszindulatú szoftverek, valamint egyéb támadások. A hálózati rendszergazdák továbbá könnyedén konfigurálhatják a VPN-eket, járőrözhetnek az alkalmazásokon, VLAN-okat vezethetnek be, és a Nebula grafikus biztonsági műszerfalon keresztül átfogó betekintést nyerhetnek a fenyegetésekbe. Az eszköz akár 2 Gbps átviteli sebességet is biztosít, még akkor is, ha a fejlett fenyegetés- és alkalmazáskezelési funkciók engedélyezve vannak.

A nagy teljesítmény felszabadítása

Az USG LITE 60AX négymagos 64 bites CPU-ja és két 2,5G WAN és LAN portja elegendő számítási teljesítményt és több gigabites sávszélesség-kapacitást biztosít a vállalkozások számára a teljesítmény csökkentése nélkül.

A WiFi 6 AX6000-zel felszerelt WiFi 6 Gbps sebességet biztosít, 160 MHz-es csatornák támogatásával. A Zyxel Networks exkluzív Smart Mesh technológiájának támogatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az USG LITE 60AX-et zökkenőmentesen összekapcsolják a Nebula-kompatibilis hozzáférési pontokkal a vezeték nélküli lefedettség bővítése érdekében, miközben megszűnik a bonyolult kábelezés.

Könnyed felhőkezelés

Az USG LITE 60AX-ot kezdettől fogva úgy tervezték és építették, hogy a felhőn keresztül lehessen kezelni, így a Zyxel Networks Nebula felhőplatformján keresztül felügyelhető, több mint 100 féle hálózati eszközzel együtt. Ezáltal a felhasználók számára központosított kezelést és konfigurációt biztosít. A Nebula legújabb frissítései közé tartozik az XGS2220 switchek felhő stacking-támogatása, a zökkenőmentesebb konfigurációs átmenetek, valamint az MSP-k számára egy új, tömeges telephely létrehozási funkció.

Az USG LITE 60AX 2024 júniusától megvásárolható online, többek között a Zyxel Store-ban, valamint a viszonteladóknál. További információkért látogasson el a https://www.zyxel.com/usg-lite-60ax weboldalra.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább
Hirdetés Hirdetés
Hirdetés Hirdetés
Hirdetés Hirdetés

Facebook

Hirdetés Hirdetés
Hirdetés Hirdetés

Ajánljuk

Friss