Tippek

Egy rég elfeledett kellék ismét divatba jött!

guminő

Bár számtalan élcelődés, poén és hecc tárgya volt már korábban a felfújható guminő, mégis az utóbbi években újragondolt formában ugyan, de ismét divatba jött. Ennek pedig az egyik legfőbb oka, hogy soha nem volt még annyi egyedülálló férfi, mint manapság, és ez a tendencia egyelőre nem úgy tűnik, hogy változna.

A Szexaruhaz.hu Szexshopnál is kapható guminők ugyanis lehetőséget biztosítanak az erősebbik nem képviselői számára, hogy anélkül oszthassák meg valakivel a magányos estéket, hogy elkapnának valamilyen nemi úton terjedő fertőzést, vagy meg kellene küzdeniük a nem kívánt terhesség démonával.

Olyannyira széles manapság a választék, hogy a bőr- és a hajszíntől kezdve a mell- és a popsiméretig szinte már minden egyénileg megválasztható, így gyerekjáték megtalálni azt a darabot, amelyen a legtitkosabb vágyak is nyugodtan kiélhetők.

Sőt, már az igazi hölgyekre megszólalásig hasonlító szexbabák is kaphatók

Bár ezeknek a szexbabáknak az ára jóval magasabb a felfújható verziókénál, de mind tapintásban, mind megjelenésben igazán élethűek. Az emberi bőrre emlékeztető anyagokból készülnek, mozgatható ízületekkel rendelkeznek, így szinte bármilyen szexpózt fel tudnak venni, és az erős acélváznak köszönhetően meg is tudják tartani azt.

Annak ellenére viszont, hogy ennyire realisztikusak, nem képesek például a bemelegedésre és a nedvesedésre. Szerencsére ez a probléma egy melegítő wand segítségével könnyedén orvosolható, ám ehhez nem árt egy vízbázisú síkosítót használni.

Önmaguk tisztán tartására pedig végképp nem képesek. Ezért annak érdekében, hogy hosszú ideig lehessen használni őket, az aktus után kívül és belül is alapos tisztításra van szükség, amelyhez kaphatók már speciális tisztítószerek.

A végtagok és fej nélküli guminőkről szem szabad megfeledkezni

Bár a torzók esetében látványban már akadnak hiányosságok, és mivel szájjal sem rendelkeznek, így az orális kényeztetésről le kell mondani, de ennek ellenére kiemelkedően élethű élményt tudnak nyújtani, a segítségükkel teljes mértékben megtapasztalható a vaginális vagy az anális behatolás érzése.

Ráadásul a tárolásukkal sem kell bajlódni, jóval kevesebb helyet igényelnek, mint egy teljes értékű szexbaba. Bármelyik szekrénybe elsüllyeszthetők, hogy eldugjuk őket a kíváncsi tekintetek elől.

A guminő legénybúcsúra is nagyszerű ajándék

Egy viccesen vagy szexisen kinéző felfújható guminő remekül fel tud dobni egy legénybúcsút, így akár szuper ajándékötletet is jelenthet.

Lehet vele tréfálkozni, készülhet a társaságában számtalan fotó, amelyeken később visszanézve jókat lehet nevetni, ráadásul még az erre az alkalomra kifundált pajzán feladatok teljesítéséhez is használható, amelyeket teljesítve a leendő férj kvalifikálni tudja magát arra, hogy legálisan is házasodhasson.

A fentebb leírtak is tökéletesen bizonyítják, hogy milyen sokoldalú szerepet tölthet be egy guminő. Ezért is zárjuk azzal a mondandónkat, hogy vétek lenne kihagyni!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tippek

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

stem

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára.

A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

Első alkalommal jelentkezhetnek a hazai informatikai képzésben részt vevő hallgatók a K&H STEM pályázatra, ahol a fiatal IT tehetségek tudományos dolgozatukon keresztül lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák innovatív megoldásaikat, akár új, szokatlan, kreatív ötleteiket. „Az innováció és a szakmai fejlődés kulcsfontosságúak a jövő generációjának felkészítésében. Mi, a K&H-nál az innováció élvonalába tartozó megoldásokra, a technológiai fejlesztésekre és a jövőálló tudásra, fejlődésre fókuszálunk. A K&H STEM díjjal pedig most szeretnénk elismerni és lehetőséget adni azon fiatal tehetségeknek, akik az IT területén ugyanezt a folyamatos fejlődést és innovációt képviselik, hogy megcsillogtathassák egyedi, innovatív gondolkodásmódjukat, és akik ily módon is példaként állhatnak a többiek előtt” – tájékoztatott Ozorai Dénes, a K&H IT vezetője. A nyertes pályázók összesen közel 2 millió forint díjazásban részesülnek és akár részt is vehetnek valódi, értékteremtő piaci megoldások fejlesztésében, a K&H hazai és nemzetközi IT csapatának innovatív, technológiai projektjein keresztül.

„Az erős technológiai háttér ma már mindenhol jelen van – legyen szó akár az ügyfelekkel való biztonságos kommunikációról, a kontinensek között századmásodpercek alatt átfutó pénzügyi tranzakciókról vagy a biometrikus azonosítással indított vállalati banki megbízásokról. Annak érdekében, hogy mindezekhez könnyen használható, innovatív digitális megoldásokat tudjunk nyújtani, ma már a K&H nemcsak pénzügyi szervezetként, hanem egy IT szervezetként is működik, inspiráló feladatokkal és tapasztalt szakemberekkel”

– tette hozzá a szakember.

„Tulajdonképpen egy nagyvállalati IT műhelyről van szó, ahol az első ránézésre akár különösnek is tűnhető ötletekből olyan újítások születhetnek végül, mint Kate, az ország egyetlen hangalapú pénzügyi asszisztense vagy a szintén piacon egyedüli K&H digitális SZÉP kártya. Így arra bíztatom a hallgatókat, hogy nyugodtan gondolkodjanak szokatlan megoldásokban – akár a pénzügy világától elsőre távolinak tűnő IT területeken is – mutassák meg, miben igazán jók, mi érdekli őket a legjobban, hiszen egy kreatív, újító, nehezen megvalósítható ötlet kidolgozása során megszerzett tapasztalat által lehet valaki igazán egyedi és inspiráló szakember”

– hangsúlyozta Ozorai Dénes a pályázat kapcsán.

A pályázatra ezért nagyon széles témakörben, összesen nyolc szakterülethez kapcsolódóan jelentkezhetnek a hallgatók, az AI és fintech technológiától a felhőalapú megoldásokon át az adatelemzésig. A pályázatokat két, alap- és mesterképzés kategóriában lehet benyújtani 2024. október 31-ig. Bővebb információ ezen a linken található.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább

Tippek

Rövid útmutató a szúnyogháló szereléséhez

szúnyogháló szerelése

A szúnyoghálók többségének felszerelése minimális kézügyességgel és műszaki érzékkel aránylag könnyen megvalósítható, de ha mégsem boldogulnál vele, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben megpróbálunk ehhez segítséget nyújtani.

Fix keretes szúnyogháló felszerelése

Ha megnézed a Lakberbazár szúnyogháló kínálatát, akkor láthatod, hogy a fix keretes szúnyoghálónak két nagy csoportja létezik. Vannak az úgynevezett kallantyús, valamint a csavarral történő rögzítésűek.

Az előbbi felszerelése lényegesen egyszerűbb: be kell helyezni az ablakba, rá kell fordítani a rögzítőkallantyúkat, és máris fent van. A másik esetében viszont a szerelés előtt át kell fúrni a szúnyogháló keretét azokon a helyeken, amelyeket ideálisnak vélsz a biztonságos rögzítéshez. Ezután pedig a csavarokat bele kell tenni a furatokba, és a keretet fel kell csavarozni kívülről az ablak tokjára.

Hogy ehhez mennyi csavar lesz szükséges, azt leginkább a háló mérete határozza meg. Ha egy kisebbről van szó, akkor elég lehet oldalanként egy-egy csavar, amennyiben viszont egy nagyobbról, akkor akár 8-12 darab csavar is kelleni fog majd a rögzítéshez.

Fentről lefelé húzható rolós szúnyogháló szerelése

Ez a típus már valamivel több figyelmet és hozzáértést igényel, de ha van már némi gyakorlatod a különböző tárgyak összeállításában és szerelésében, akkor nem okozhat számodra problémát.

Első lépésként a síneket óvatosan húzd rá a szúnyogháló tokjának két végén lévő műanyag oldal végére, és a korábban már kifúrt lyukakon keresztül a csomagban kapott csavarokkal rögzítsd az elemeket egymáshoz!

Következő lépésként fordítsd át a szúnyoghálót úgy, hogy a tok alul legyen! Majd a sínbe óvatosan rakd bele az alsó akasztóelem műanyag “T” idomját, és rögzítsd csavarokkal! Tulajdonképpen ennyi lenne az összeszerelés, ezután már csak annyi dolgod maradt, hogy az ablaktok külső részére felszereld a szúnyoghálót.

Ehhez viszont szükség lesz egy másik személyre is. Egyrészt azért, mert így sokkal biztonságosabb, másrészt pedig a szerelés is könnyebben megy majd. Amíg ugyanis ő odatartja a keretet az ideálisnak vélt helyre, te fel tudod csavarozni az ablak tokjára.

Oldalra húzható rolós szúnyogháló szerelése

Ennek a típusnak az összeszerelése a fentebb ismertetett módon történik, annyi különbséggel, hogy ebben egy mágnescsíkot tartalmazó elem van és nem akasztó.

Ami pedig a felszerelését illeti, először a felfogatást könnyítő műanyag idomokat kell a szúnyogháló tokján és a mágneses elemen lévő „T”-horonyba behúzni. Az ezekben lévő furatokon keresztül pedig a szúnyogháló már felszerelhető a kívánt helyre.

Ha még a fentebb leírtak után sem érzed a késztetést arra, hogy szúnyoghálót szerelj fel, akkor jobban teszed, ha inkább szólsz egy szakembernek.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább

Tippek

Az örök tavasz szigete tökéletes terep a túrázáshoz

tenerife túraútvonalak

Ha már sokat ültél a számítógép előtt, és a legaktívabb mozgást a klaviatúra és az egér használata jelenti számodra, itt az ideje egy kicsit kimozdulni. A túrázás remek lehetőség fantasztikus élmények szerzésére, méghozzá oly módon, hogy a tested is hálás lesz érte.

Nem máshova invitálunk, mint Tenerifére, amely ugyan strandjairól híres, de rengeteg túraútvonalat is kínál az aktív pihenésre vágyó vendégeknek. A Kanári-szigetek legnagyobbikán egész évben kellemes az éghajlat, ahol mindig zavartalanul lehet túrázni.

A Wanderers bemutatja Tenerife legszebb túraútvonalait, amelyeket nem érdemes kihagyni, ha a szigeten jársz. Kaktuszokkal fogsz találkozni, szubtrópusi növényekkel borított ösvényeken haladhatsz, a vulkánoktól az esőerdőkig mindennel megismerkedhetsz. Most nézzük meg a sziget egyik legismertebb túraútvonalát!

Az elfelejtett falu, Masca

Masca egy hangulatos hegyi kisváros, amelynek mindössze 150 lakosa van. Nagyszerű célpont a kiránduláshoz, mivel ez az egyik legszebb település az egész Kanári-szigeteken belül. Sziklák, szakadékok, óceán, pálmafák, hegyvidéki táj és jellegzetes épületek fogadják a látogatókat.

Fehér házak csücsülnek a hegy lejtőin, amelyek közül rengeteg az elhagyatott, mivel elköltöztek korábbi lakói. A legenda szerint a kalózok tanyája volt ez a hely, mivel belátható az óceán, könnyen észrevették, ha meg akarták támadni a hajójukat.

Mascába autóval és busszal is fel lehet jutni, innen további gyalogút vezet a mascai völgybe. Feketehomokos tengerpartra visz a túra, de előre kell foglalni, és a szabályokat be kell tartani, különben nem engednek elindulni se.

Pihenni is tudsz Tenerifén

Nem szükséges az egész szabadságodat kemény túrákkal tölteni, hiszen itt minden adott a nyugodt, kellemes pihenéshez is. A csodálatos strandok mellett hólepte hegycsúcsok is övezik a szigetet, de buja erdők, vulkánok és lenyűgöző sziklák is vannak.

Ha élményekre, felfedezésekre vágysz, Tenerifén sok izgalmas kis falut is találsz, ahol a helyi múzeumokban megismerkedhetsz az itteni művészi alkotásokkal. A sziget a világ egyik legnagyobb karneváljának is otthont ad.

Strandolj meghitten, vagy akár zsúfolt helyeken!

Tenerife fő turisztikai központját a déli partszakasz jelenti, ahol homokos strandok nyújtanak szórakoztató, látványokban gazdag és egyben pihentető szabadidős tevékenységet. Ha ahhoz van kedved, hogy csak süttesd magad a napsugarak kellemes melegében, keress csendesebb, visszafogottabb strandot!

Barátságos kis öblöket is találsz, amely a hullámoktól védve van. De ha szereted az élettel teli, mozgalmas nyaralást, akkor maradj a városi központok közelében elhelyezkedő strandokon, ahol sok más turistával fogsz találkozni.

Tenerife az a hely, ahol télen is nyaralhatsz, nem csupán nyáron, hiszen itt mindig csodálatos idő van. Izgalmas látnivalókat találsz, kirándulhatsz, felfedezheted a sziget természeti szépségeit. Ráadásul itt található a világ legjobbjai közé sorolt aquapark és állatkert is.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Tovább
Hirdetés Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés Hirdetés

Facebook

Hirdetés Hirdetés
Hirdetés Hirdetés

Friss