Tippek

Hogyan emelhetjük új szintre a párunkkal megélt intimitásunkat?

Az intimitás rengeteg dolgot jelent egyszerre, számos vetülete van, de ha mégis meg akarnánk fogalmazni a lehető legegyszerűbben, talán testi-lelki összefonódásnak nevezhetnénk. Az intimitásban tehát az érzelmi és a testi vonulatnak ugyanolyan nagy jelentősége van.

Értelmetlen abban az értelemben szétszakítanunk a kettőt, hogy szorosan összefüggnek, és ha bármelyik hiányzik, az már nem lesz ugyanaz a teljes élmény. Ebben a cikkben a technológiai vetületét igyekszünk feltárni a testi egyesülésnek, amely nélkülözhetetlen az ideálisan működő párkapcsolatunkhoz is.

Játékok, amik a felnőtteknek készültek

Az Erotikamarket.eu webshop egy olyan Erotic Wholesale, ahol pontosan azt a szexuális segédeszközökből álló kínálatot fogjuk megtalálni, amely nélkülözhetetlen lesz ahhoz, hogy új utakon, új élményekkel váljunk ketten együtt többé.

A vibrátort legtöbben a magányos örömszerzés segédeszközének tartják, de ez nem feltétlenül kell, hogy így legyen. Olyannyira nem, hogy sokat kifejezetten páros együttlétekhez terveztek.

Egy kis extra, nagy gyönyör

Habár külsőre az ezen a területen kevésbé járatosak meghökkentőnek találhatják, de ez legfeljebb csak kezdetben van így. Mi most megpróbáljuk röviden bemutatni, hogy miről is van szó pontosan.

A lényegük, hogy ezeket közösen alkalmazzuk, azaz feltétel, hogy mindkét résztvevő számára örömöt jelentsen a használatuk. Annak ellenére, hogy több típusuk is elérhető, legkeresettebbnek a C-formájú párvibrátorok számítanak, amelyeket kifejezetten heteroszexuális párként tudunk jól használni. Ezeknél egyszerre két szár van, és mind a kettő rezeg, ezzel nyújt egyszerre mindkét fél számára örömet.

Választhatjuk az alapfunkciókat, de ahogy egyre több tapasztalatot szerzünk magunkról, ha arra alkalmas az eszköz, akár a saját programjaink megteremtésére is módunk nyílik. Távirányítós és akár vízálló verziót is választhatunk.

Mindenkinek jó

A különlegessége a párvibrátoroknak, hogy egyidőben képes a pár mindkét tagjának gyönyört nyújtani. Ugyanakkor a hölgyeknél egyszerre dupla stimuláció valósul meg, így az élvezet foka még magasabbra emelkedhet.

Legyünk körültekintőek!

Amennyiben el szeretnénk kerülni a kellemetlenségeket, érdemes néhány dolgot alaposan megfontolnunk. Az egyik az, hogy az előírásoknak megfelelően szabad csak alkalmazni: ez a tisztításra és a használatra is vonatkozik. Utóbbi esetén gondolni kell a sikosítóra is!

Az sem mindegy, hogy milyet használunk, hiszen a nem megfelelő választás károsíthatja az eszközt, ami kellemetlen következményekhez vezethet. Vállaljunk hát felelősséget, és legyünk mindig körültekintőek! Amikor éppen szeretjük egymást, akkor is mindig vigyázzunk egymásra!

A kellő odafigyelés mellett egy egészen új, ismeretlen világ tárulhat ki előttünk, amiben lehetőségünk lesz együtt barangolni.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss