Okoseszközök

Új hordozható hangszórót mutatott be a HUAWEI

huawei

Megérkezett Magyarországra a HUAWEI és a Devialet audió vállalat közösen fejlesztett hordozható hangszórója, a HUAWEI Sound Joy.

A kompakt és stílusos készüléket mindennapi használatra tervezték, intelligens funkciói kényelmet, emellett prémium hangélményt biztosítanak a felhasználóknak. A hangszórót nagy kapacitású beépített akkumulátorral szerelték fel, amely akár 26 órányi lejátszást tesz lehetővé, mindössze tíz perces gyorstöltéssel pedig akár egy órát is bír az akksi.

Tiszta, torzításmenetes hangzás

A Sound Joyt közösen fejlesztette a HUAWEI és prémium termékeiről ismert Devialet, a világ egyik legjobb audiomárkája. A készülék a Devialet SAM® technológiáját kihasználva hiteles hangélményt nyújt, minimális torzítással. Az ikonikus Push-Push passzív hangszóró két membránt tartalmaz, amelyek egymás mellett helyezkednek el, hogy megszüntessék a zavaró hanghullámokat a tisztább és torzításmentes hangzás érdekében. A mindössze 202 mm magas, 680 g tömegű és 73 mm átmérőjű HUAWEI Sound Joy könnyen hordozható, kis helyen elfér, például egy kisebb táskásban is.

Kis hangüreg, nagy hangerő

A HUAWEI Sound Joy kétutas hangszórórendszerrel rendelkezik, amely magas frekvenciákat és mély basszust biztosít – egyaránt nagy hangerőn. Az eszköz egy magassugárzót és egy hangszóróegységet is tartalmaz a közép- és mélyhangokhoz, melyek kombinálva tisztább és áthatóbb hangot biztosítanak. A kisméretű, 0,25 literes hangüreg ellenére a HUAWEI Sound Joy akár 79 dBA@2m hangerőre is képes. A hangszóró még zajos helyeken vagy kültéren sem hagyja cserben a felhasználókat köszönhetően hangos és kiváló minőségű hangzásának.

Egy töltéssel több mint egy napig szól

A nagy, 8800 mAh-s akkumulátorral a HUAWEI Sound Joy hosszú élettartamú, 26 órás akkumulátor-élettartamot biztosít egyetlen teljes feltöltéssel. A 40 W-os gyorstöltőnek köszönhetően 10 perces töltéssel a hangszóró még egy órán át tud játszani. A teljes feltöltéshez pedig mindössze 3 óra szükséges.

Intelligens funkciók a kényelemért

A HUAWEI Sound Joy-t többféle intelligens funkcióval szerelték fel. A Sztereó összeköttetés rázással funkcióval a készülék két egységét úgy lehet párosítani, illetve csatlakoztatni egymáshoz, hogy azok sztereó rendszert alkossanak, így még magával ragadóbb és izgalmasabb hangélményt biztosítanak. Az Egyérintéses Kapcsolódásnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen a hangszóróra helyezve csatlakoztathatják eszközüket a hangszóróhoz, és azonnal átvihetik rajta a lejátszott tartalmakat. A Hangasszisztens gomb megnyomásával kéréseket küldhetnek a hangasszisztensnek okostelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, még akkor is, ha nem HUAWEI eszközről van szó.

A Zenevezérlés funkció lehetővé teszi, hogy egy HUAWEI okosórával, irányítsák a hangszórót, így könnyedén szüneteltethetik, kihagyhatnak dalokat, vagy épp fel- és letekerhetik a hangerőt. Az Atomatikus Felfedezés funkciónak köszönhetően a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják a közelben lévő okostelefonjukat, laptopjukat vagy táblagépüket a HUAWEI Sound Joy-hoz, néhány érintéssel a készülékükön megjelenő felugró ablakon.

Ára és elérhetőségek:

A Sound Joy hangszóró bruttó 49.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el többek között a https://www.huawei-store.hu/ webshopban, illetve a Media Markt és Emag üzleteiben.

Okoseszközök

Elszabadult egy robotporszívó egy brit szállodában

robotporszívó

Egy robotporszívó megszökött egy cambridge-i hotelből – számolt be a drámai hírről a BBC.

Az automata takarítógép csütörtökön nem állt meg a Cambridge-i Orchard Parkban található szálloda bejárati ajtajánál, és másnap még mindig szabadon mászkált – írta a BBC.

A személyzet szerint egyszerűen továbbment, és „bárhol lehet”. A közösségi médiában a porszívó jóakarói pedig azt remélték, hogy a porszívó élvezte az utazást, mivel a vadonban “nincsenek természetes ragadozói”.

A szálloda munkatársai a közösségi médiában tették közzé a robotporszívó nagy szökésének történetét, és kérték az embereket, hogy ha megtalálják, adják vissza.

Végül pénteken egy sövény alatt találták meg. A készüléket leporolták, és „most már boldogan ül a polcon a robotporszívó család többi tagjával együtt” – erősítette meg a szálloda.

Forrás: HVG

Tovább

Okoseszközök

Gamer egérrel rukkolt elő a Xiaomi

xiaomi

Ár-érték arányban kiváló ajánlat a Xiaomi Gaming Mouse Lite, de hivatalosan egyelőre csak Kínában kapható.

A Xiaomi Kínában már piacra is dobta a legújabb egerét, amelyet kifejezetten játékosoknak szán: ez a Gaming Mouse Lite. A Youpin platformon keresztül kínált periféria IP54-es védelmet ígér a por és víz ellen, ami az izzadtság miatt jöhet jól. A 72 grammos egér beépített RGB-s fényeket kapott, ezek szoftveresen keresztül szabhatóak testre.

A Pixart 3327 optikai szenzorra építő egér maximum 6200 DPI-s módot támogat, több profillal: 400, 800, 1600, 3200 és 6200 értékekkel. A mintavételezési ráta 1000 Hz, részeben a 32 bites ARM NXP processzor miatt.

Sajnos hivatalosan még csak Kínában kapható ez a Xiaomi termék (is), és bár több gamereszközt is elkezdett már Európában forgalmazni a gyártó, rejtély, hogy ennek mi a sorsa. A kereskedők kínálatában azért valószínűleg így is felbukkant majd az egér.

Forrás: ORIGO

Tovább

Okoseszközök

Eltűnt egy alapfunkció az iPhone 13-ból

iphone

Egy évtizeden keresztül bekapcsolható volt a szériában a zajszűrés.

Kellemetlen meglepetés érte az iPhone 13 okostelefonokat megvásároltak egy részét, nem találták sehol a szériában emberemlékezet óta elérhető zajszűrést. Az alapértelmezetten bekapcsolt funkció redukálni próbálja telefonálás közben a nem kívánatos hangokat, hogy zajos környezetben való telefonáláskor jobban érthető legyen a másik beszéde.

Mostanra az Apple terméktámogatása megerősítette, hogy az iPhone 13 valamiféle nem részletezett okból szándékosan nem támogatja a zajszűrést, nem valamiféle szoftveres bugról van szó, ami felett elsiklottak az illetékesek. Az egyik panaszos ügyfélnek arra utalt a terméktámogatásos kollégája, hogy hibás működés miatt tiltották le a funkciót.

AZ APPLE ÜGYFÉLSZOLGÁLATA NEM TUDJA MEGMONDANI, HOGY VALAMIKOR UTÓLAG ELÉRHETŐVÉ VÁLIK-E AZ IPHONE 13-ON A ZAJSZŰRÉS.

Forrás: ORIGO

Tovább
Hirdetés
Hirdetés Hirdetés

Friss