Szórakozás

Bereznay Dani a HELL csapatában folytatja

Tovább bővül a HELL ENERGY csapata: a neves E-sportoló, az Alfa Romeo Racing csapatának versenyzője, Bereznay Dániel a HELL ENERGY szponzoráltjaként folytatja pályafutását.

Örömmel jelenthetjük be, hogy egy igazi nagyágyúval erősödött a HELL ENERGY csapata. Ennek apropóján szeretnénk bemutatni az Alfa Romeo Racing versenyzőjét.

Bereznay Daninak már fiatal korában az a cél lebegett a szeme előtt, hogy bekerüljön az E-sport őrületesen izgalmas világába. Dani mindössze hét éves volt, amikor komolyabb szinten kezdett autós játékokkal játszani, és először „fogott kormányt” versenyzés céljából. Ezzel egy időben a Forma-1 és a többi autósport pörgős világa valósággal beszippantotta a fiatal versenyzőt.

Az első igazán nagy sikerét 2018-ban érte el, amikor a Mercedes-AMG Petronas Forma-1-es csapat versenyzője lett, akikkel már az első szezonban megnyerte a hivatalos konstruktőri világbajnokságot, ahol egyéniben a dobogó második fokára állhatott fel, közel 67.000 jelentkezőből.

Azonban a második helyezésnél nem állt meg, hiszen nem sokkal később aranyérmet szerzett, ugyanis a legnépszerűbb online bajnokság világbajnoka lett.

A fiatal E-sportoló 2019-től az Alfa Romeo Racing színeiben versenyzik és óriási eredményt elérve, a világbajnokságon harmadik helyezést ért el.

„Óriási fegyvertény számunkra, hogy Bereznay Dani HELL szponzoráltként folytatja pályafutását. Mindenképpen szerettünk volna a streamereink mellé egy hivatásos E-sportolót, és Dani személyében tökéletesen megtaláltuk azt a személyt, aki mellé oda tudunk állni és közösen még nagyszerűbb eredményeket érhetünk el.”

– mondta Schmidt Krisztián, a HELL kreatív marketingigazgatója.

„Nagyon megörültem, amikor megkeresett a HELL ENERGY az együttműködés lehetőségével. Mivel egy 100%-ban magyar tulajdonú cégről beszélhetünk, akik igen innovatívak is, ezért nem gondolkoztam sokat az ajánlaton. A megbeszéléseken egy igen vonzó tervet vázoltak fel számomra és mindenképpen szerettem volna részese lenni a projektnek”

– nyilatkozta Bereznay Dani.

Büszkén jelenthetjük be, hogy a VR-os srácok után, ismét egy igazán nagy névvel bővítjük csapatunkat és itt még nem állunk meg. Hamarosan további bejelentések várhatóak!

Szórakozás

Jövő év elején új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra

skyshowtime

Lassan felsorolni is sok, hány előfizetéses online téka, vagy az angol elnevezés után SVOD-ként rövidített szolgáltatás veti meg a lábát Kelet-Európában, így hazánkban is. Pár hónapon belül újabb versenyzővel egészülhet ki a mezőny, jön a SkyShowtime.

Egy tegnapi amszterdami rendezvényen részletesen beszámolt régiós terjeszkedési terveiről az egyik legnagyobb, kihívó SVOD-szolgáltató, a SkyShowtime. A szárnyait bontó szolgáltatás ezzel csatlakozik a világ legnagyobb videostreaming-platformjainak népes táborához, ugyanakkor nem lesz könnyű dolga, hiszen óriási előfizetői bázissal rendelkező versenytársakkal kell csatáznia, ráadásul a lehető legrosszabb időzítéssel, globális gazdasági válság idején.

A rendezvényen Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója bejelentette, hogy a szolgáltatás még idén decemberben elindul számos közép- és kelet-európai országban. A SkyShowtime exkluzív műsorainak kínálata december 14-től lesz elérhető Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

“Ezt követően 2023 februárjában Magyarországon, Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is debütál a platform.”

A szolgáltatás olyannyira friss szereplőnek számít, hogy nem egészen másfél hónapja, szeptember 20-án indult el Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd október 25-én Hollandiában és Portugáliában.

A SkyShowtime egy helyre gyűjti össze a blockbuster filmbemutatókat, az új, prémium sorozatokat, a családi tartalmakat, valamint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatát. A SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd.

Forrás: HWSW

Tovább

Szórakozás

Nyugi, maradhat PlayStationön a Call of Duty

call of duty
FORRÁS: ACTIVISION BLIZZARD

Mindeközben rekord bevételű nyitóhétvégét generált a legújabb rész.

Részben anyagi okokból, részben pedig az Activision Blizzard felvásárlásának versenyhatóságokon való keresztülvitele érdekében a Microsoft engedni látszik az eddigi feltételeiből. Az Xbox-üzletágat vezető Phil Spencer a Same Brain YouTube-csatornának adott nyilatkozatában bejelentette, hogy a kiadó felvásárlását követően a Call of Duty-játékok egészen addig elérhetőek lesznek PlayStationre, amíg egyáltalán van PlayStation.

Ez nem meglepő annak fényében, hogy a múlt héten PS4 és PS5 konzolokra is megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) az előrendelések és első napi vásárlások tekintetében is minden idők legnagyobb rajtját mutatta be a PlayStation Store-ban. Pontos számok sajnos nem érhetőek el, azonban a Sony szerint a digitális piactér története során soha semmiből nem fogyott még ennyi.

Ráadásul nem csak a Sony konzolján volt gigantikus üzleti siker a játék, az Activision Blizzard szerint az első három napban 800 millió dollár bevételt generált az idei Call of Duty, ami rekord a franchise történetében. További kontextusként a komplett szórakoztatóiparban ez a játék vette idén a legerősebb rajtot, több bevételt generált a nyitóhétvégén, mint a Top Gun: Maverick és a Doctor Strange az őrület multiverzumában filmek együtt.

Forrás: ORIGO

Tovább

Szórakozás

Lenyomná Zuckerberget a metaverzumos játékokban a Sony

sony

Forradalmi és magával ragadó funkciókat ígér a PlayStation VR 2-höz a Sony.

Egyre több dolgot árul el a PlayStation VR 2-ről a Sony, bár azt is közölte, hogy idén már biztosan nem dobja piacra, csak valamikor 2023 elején. Addig a Meta a Quest Pro headsettel próbálkozhat, ez a rivális megoldás a jövő hónapban érkezhet.

A PS VR 2 persze próbál majd rálicitálni. A Sony 4K HDR-kijelzővel próbálkozik majd, mindkét szem előtt 2000 x 2040-es kép jelenik majd meg, HDR-képes OLED-kijelzőkön.

Fejlett haptikus visszajelzés, szemkövetés is lesz majd a funkciók között, persze ezeket a játékoknak is támogatniuk kell. Az újdonságokról elárult pár dolgot továbbá a CNET próbája is.

Forrás: ORIGO

Tovább
Hirdetés

Facebook

Hirdetés Hirdetés

Friss